Diner Cadeau

 

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-


Voor 17:00 besteld, morgen in huis

 

    • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera

Dinerbon?

Bij het bestellen van de dinerbon kiest u een waarde tussen de 5,- en 150,- euro die u cadeau wilt doen. Wilt u het geven van de Diner Cadeau iets specialer maken? Laat de Diner Cadeau inpakken in luxe cadeauverpakking. Of voeg een flesje wijn bij uw bestelling om de ontvanger alvast in de sfeer van een lekker etentje te brengen.

Bestellen

 

 

De Diner Cadeau

De Diner Cadeau kan besteed worden in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland! Zo kunt u uw cadeaubon uitgeven in een lekker restaurant bij u in de buurt, of u gebruiken tijdens een culinair uitstapje naar een andere stad of dorp! Met de Diner Cadeau kunt u onder andere gaan eten in een gezellig eetcafe, een sterrenrestaurant, een zomerse strandtent of in een traditioneel italiaans restaurant. Het uitgebreide netwerk van accepterende restaurants biedt een zeer ruime keus. U hoeft de dinerbon niet in één keer te besteden, maar kunt deze in delen gebruiken. 

Gaat u eten in een van de grote steden van Nederland? Laat u inspireren! Ga een avond smullen in onze prachtige hoofdstad AmsterdamOf breng een culinair bezoekje aan het gezellige, centraal gelegen Utrecht. Hip en happening dineren in urban RotterdamEten na een stevige strandwandeling? Geniet in die mooie stad achter de duinen, Den Haag. Lekker fietsen en daarna een etentje in het historische GroningenKlaar voor een echte bourgondische ervaring in het zuiden? Smakelijk eten in TilburgDe cadeaukaart besteden in de lichtstad? Ga een heerlijke avond tegemoet in Eindhoven. Op de restaurantpagina vindt u genoeg inspiratie voor een culinaire ontdekkingsreis. Eet smakelijk! Goede Doelen Diner Cadeau is geldig tot 2 jaar na aankoop.