Dé culinaire Cadeaubon!

cadeaubon

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Cadeaubon kopen?

Met deze Cadeaubon van Diner Cadeau kan de ontvanger eten bij een van de ruim 3250 aangesloten restaurants in Nederland. De cadeaubon komt in de vorm van een plastic pas in pinpasformaat. Hier kunt u een bedrag tussen 5,- en 150,- euro op laten plaatsen. Dit bedrag kan de ontvanger besteden aan een heerlijk diner in een van de aangesloten restaurants. Bestel de dinerbon snel en eenvoudig online en ontvang deze gratis in een luxe cadeaubox. Laat de het geheel inpakken in inpakpaier om de verrassing groter te maken. Koopt u deze cadeaubon voor een echte levensgenieter? Dan kunt u ook een van onze lekkere wijnen aan de bestelling toevoegen! 

Bestellen

cadeaubon

Met de Diner Cadeaubon uit eten door heel Nederland

Dinerbon kopen? De Cadeaubon van Diner Cadeau is te besteden bij 3250 restaurants door heel Nederland. Dus in Amsterdam tot aan Rotterdam, in Leeuwarden tot Maastricht kunt u gaan eten met uw Diner Cadeaubon. Bezoekt u binnenkort het bourgondische Brabant? Vergeet dan de cadeaubon van Diner Cadeau niet mee te nemen voor een gezellig diner in de steden Tilburg, Eindhoven of Den Bosch! Het kan natuurlijk ook dat u uw cadeaubon het liefst dichter bij huis besteed aan een etentje. In dat geval kunt u naar het restaurantoverzicht gaan en daar uw postcode of plaatsnaam invullen. Dan krijgt u te zien welke acceptanten er zoal in uw omgeving bevinden.

Is de locatie niet de doorslaggevende factor in het kiezen van een restaurant waar u de Diner Cadeaubon wilt besteden? Dan kunt u zich laten inspireren door de verschillende categorieën op onze restaurantpagina. Zo zijn er verschillende sterrenrestaurants aangesloten waar u een culinaire beleving kunt begaan met uw Diner Cadeaubon. Houdt u van een restaurant met een historisch tintje? Ga dan hoffelijk dineren in een van de kastelen die de Diner Cadeaubon accepteren. Maar ook wanneer de zon vollop schijnt kunt u heerlijk gaan genieten met de Diner Cadeaubon met de voetjes in het zand bij een van de strandtenten. Geniet van een smakelijke avond!