Geef de Diner Cadeaukaart!

cadeaukaart

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Diner Cadeaukaart kopen?

Diner Cadeau is een Cadeaukaart die besteed kan worden aan een etentje in een van de ruim 3250 restaurants door heel Nederland. Door de Diner Cadeaukaart de geven geeft u een diner, maar laat u geeft de ontvanger de keuze waar en waneer te gaan eten. De Diner Cadeaukaart komt in de vorm van een plastic betaalpas in pinpas formaat. U kunt daar een bedrag tussen de 5,- en 150,- euro op laten plaatsen. Dit bedrag kan de ontvanger in één keer, of in delen in een van de aangesloten restaurants besteden. Waneer u de Restaurant Cadeaukaart op werkdagen vóór 17.00 bestelt, wordt de cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden. Zo heeft u eenvoudig en snel een cadeaukaart waar iedereen wel blij van wordt!

Bestellen

diner cadeaukaart

Uit eten door heel Nederland met Diner Cadeau

Met de Diner Cadeaukaart kan er gegeten worden bij meer dan 3250 aangesloten restaurants in Nederland. Op de restaurantpagina kunt u gemakkelijk zien in uw omgeving restaurants zitten waar u de Diner Cadeaukaart kunt besteden door uw plaatsnaam en postcode in te vullen. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om juist een restaurant te gaan bezoeken op een plek waar u nog niet (zo vaak) bent geweest. Trek de bruisende Randstad in en ga eten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Is de randstad niet uw smaak? Proef dan het bourgondische van de Brabantse steden Tilburg of Eindhoven! Met de Diner Cadeaukaart kan het allermaal.

Heeft u de Diner Cadeaukaart gekregen en wilt u eens echt een ander soort restaurant bezoeken? Onder de ruim 3250 acceptanten van de Diner Cadeaukaart zitten ook bijzondere restaurants die nét iets extra's kunnen geven aan een diner. Zo zijn de leukste sterrenrestaurants bij Diner Cadeaukaart aangesloten waar u uw smaakpupillen kunt verrassen en verwennen met culinaire hoogstandjes. Of voel het zand tussen uw tenen en geniet van een zonsondergang in zee door een hapje te eten bij een van de aangesloten strandtenten. Eten met een hoffelijk tintje? Smul van de Diner Cadeaukaart in een van de kastelen!