Dinerbon in Brabant!

dinerbon brabant

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Dinerbon Brabant kopen?

Wilt u iemand blij maken met een etentje in het zuiden van Nederland? Bestel dan de dinerbon Brabant en verras diegene met een bourgondisch avondje uit! De dinerbon is een zwart betaalpasje waar u een waarde op kan zetten tussen de €5,- en €150,-. Met de dinerbon Brabant heeft de ontvanger keuze uit wel 60 restaurants in Brabant. De dinerbon is niet alleen in Brabant te besteden, maar bij méér dan 3250 restaurants door heel Nederlands! Het bedrag op de dinerbon kunt u in één keer of in delen besteden. Zo kunt u vaker lekker een hapje eten met de dinerbon. Wilt u het geven van de dinerbon Brabant nóg iets feestelijker maken? Laat de dinerbon dan inpakken in luxe cadeaupapier of voeg er een flesje wijn aan toe. Zo kan de ontvanger alvast in de stemming komen voor een heerlijk diner!

Bestellen

dinerbon brabant

Uit eten in Brabant met Diner Cadeau

De dinerbonnen van Diner Cadeau kunnen besteed worden in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland! Zo kunt u uw dinerbon uitgeven in een lekker restaurant bij u in de buurt, of gebruiken tijdens een culinair uitstapje naar een andere stad of dorp! Met de Diner Cadeau kunt u onder andere gaan eten in een gezellig eetcafe, een sterrenrestaurant, een zomerse strandtent of in een traditioneel italiaans restaurant. Het uitgebreide netwerk van accepterende restaurants biedt een zeer ruime keus. U hoeft de cadeaukaart niet in één keer te besteden, maar kunt deze in delen gebruiken. 

Gaat u eten in een van de grote steden van Nederland? Laat u inspireren! Ga een avond smullen in onze prachtige hoofdstad AmsterdamOf breng een culinair bezoekje aan het gezellige, centraal gelegen Utrecht. Hip en happening dineren in urban RotterdamEten na een stevige strandwandeling? Geniet in die mooie stad achter de duinen, Den Haag. Lekker fietsen en daarna een etentje in het historische GroningenKlaar voor een echte bourgondische ervaring in het zuiden? Smakelijk eten in TilburgDe dinerbon besteden in de lichtstad? Ga een heerlijke avond tegemoet in Eindhoven. Start die culinaire ontdekkingsreis maar en eet smakelijk!