Dinerbon Den Haag

Bekijk met de dinerbon Den Haag van zijn culinaire kant!

Met de dinerbon van DinerCadeau kun je ook in Den Haag bij geweldige restaurants terecht. Den Haag biedt namelijk meer dan een “Broodjûh èi mè ù”! Den Haag heeft een gezellige binnenstad maar ligt ook tegen de duinen van het heerlijke Scheveningse strand aan.

Welke restaurants in Den haag kunt u ontdekken met de dinerbon?

Vlakbij het strand van Scheveningen bevindt zich Dok28. Een prachtig grand café met uitzicht over de jachthaven van Scheveningen. Een groot terras met veel zon, een lekkere kaart en met openingstijden vanaf 9.00 kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch en diner terwijl u uitkijkt over de boten en wanneer u heel goed luistert, de zee even verderop kunt horen.

Of ga met uw dinerbon in het centrum van Den Haag eten bij de Basiliek. Bij de basiliek vinden ze eerlijk, betaalbaar en vooral lekker eten belangrijk in een relaxte sfeer.

Bij de Brasserie Babbilage dat eveneens in het centrum van Den Haag te vinden kunt u lunchen en dineren. Maar vergeet vooral niet een lekker biertje uit te zoeken want ze staan bekend om hun ruime keuze in biersoorten!

Verras ook iemand met een etentje in Den Haag met de dinerbon!

Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken waar je de dinerbon kan besteden aan een avondje smullen. Lees meer over de restaurants die de dinerbon accepteren op onze restaurant pagina.

Bestel nu ook snel en eenvoudig zo’n dinerbon van Diner Cadeau online of bij een van de verkooppunten en ga heerlijk een hapje eten in Den Haag!