Dinerbon Eindhoven!

dinerbon eindhoven

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Dinerbon Eindhoven kopen?

Wilt u iemand een etentje in Eindhoven cadeau doen? Laat diegne dan met een dinerbon Eindhoven ontdekken. Diner Cadeau heeft meer dan 3250 accepterende restaurants in heel Nederland en zo dus ook ruim keuze in Eindhoven en omgeving. U bestelt eenvoudig een dinerbon Eindhoven online. U krijgt de keuze welk bedrag tussen 5,- en 150,- euro u op de Diner Cadeau wilt laten plaatsen. De ontvanger kan dit in één keer, of in delen besteden. De dinerbon wordt standaard geleverd in een gratis luxe cadeau doosje, maar u kunt het geheel ook nog feestelijk laten inpakken. Of bestel één van de topwijnen bij de Diner Cadeau om de verrassing nog specialer te maken!

Bestellen

dinerbon eindhoven

Uit eten in Eindhoven met Diner Cadeau

Met een dinerbon Eindhoven (de Gekste!) in Brabant in? Naast het bekende, bruisende Stratumseind in de stad waar altijd een feestje is zijn er ook prachtige Grand Café’s aan de Markt. Ook is Eindhoven bekend geworden omdat Phillips hier zo groot is geworden. Daar hebben ze de bijnaam ‘de Lichtstad’ aan te danken. Dit is nog terug te zien aan het industriële en hippe Strijp S waar het hele jaar door leuke evenementen worden georganiseerd en horeca gevestigd is. Kent u Eindhoven nog niet? Dan is het zeker de moeite waard om uw dinerbon hier te besteden en te ontdekken welke verrassingen Eindhoven u te bieden heeft! 

Wanneer u met de Diner Cadeau dinerbon Eindhoven bezoekt heeft u keuze uit verschillende aangesloten restaurants. Proef de fine Asian cuisine bij Seasons, reis in een vingerknip af naar Afrika in het Ethiopisch Restaurant, prikkel de smaakpupillen met de heerlijke biertjes en gerechten van de Oude Rechtbank, of geniet het geweldige uitzicht op de koepel van het Evoluon waar u geserveerd wordt met een lach. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van leuke restaurants in de Lichtstad. Wilt u zien wat Eindhoven nog meer aan accepterende restaurants te bieden heeft? Kijk dan op de restaurantpagina. Hier kunt u ook restaurants vinden in o.a. Tilburg en Maastricht.