Dinerbon in Friesland!

dinerbon friesland

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Een dinerbon Friesland kopen?

Wilt u iemand blij maken met een etentje in Friesland? Verras diegene dan met dinerbon Friesland van Diner Cadeau! De dinerbon is een zwart betaalpasje waar u zelf een waarde tussen de €5,- en €150,- op kan zetten. De ontvanger kan hiermee gezellig met familie, collega's, een vriend(in) of partner uit eten in de gezellige stad van Friesland. De dinerbon is niet alleen te besteden in Friesland, maar bij wel méér dan 3250 restaurants door heel Nederland! Het bedrag hoeft niet in één keer te worden gespendeerd. Zo kan de ontvanger vaker genieten van een etentje met de dinerbon. Kunt u niet wachten om deze dinerbon als cadeau te geven? Bestel dan nu de dinerbon van Diner Cadeau op onze website. Voor 17:00 uur besteld = Morgen in huis! De dinerbon wordt gratis verpakt in een luxe cadeaubox en daarnaast kunt u er kosteloos een persoonlijk bericht aan toevoegen. Wilt u het geven van de dinerbon nog wat feestelijker maken? Voeg dan een flesje wijn toe aan uw bestelling. Zo kan de ontvanger alvast genieten van een voorproefje! 

Bestellen

dinerbon friesland

Met de dinerbon Friesland ontdekken?

Met dinerbon Friesland kunt u terecht bij alle restaurants in Friesland die acceptant zijn van Diner Cadeau. Kies bijvoorbeeld een restaurant in Leeuwarden. Zo kunt u, terwijl u van het prachtige uitzicht geniet, lekker een hapje eten bij Restaurant Princenhoff. Wilt u liever wat eten bij een gezellige strandtent? Dan hebben wij zeker een paar aanraders voor u! De dinerbon is niet alleen te besteden in Friesland, maar bij wel méér dan 3250 restaurants door heel Nederland. Van eetcafé's tot sterrenrestaurants en van kleine dorpen tot grote steden. Met uw cadeaubon kunt u terecht bij veel verschillende restaurants in vele dorpen en steden. Weet u nog niet waar u wilt eten? Bekijk dan het restaurantoverzicht en bepaal zo waar u wil gaan eten!

Met zoveel aangesloten restaurants is er zóveel keuze dat er altijd wel wat bij zit voor u. Ga uitgebreid tafelen in onze mooie hoofdstad Amsterdam na het bezoeken van Madame Tussauds. Of ga romantisch dineren met uw partner in het mooie Maastricht. Houdt u meer van een Urban sfeer en wilt u eten tussen de wolkenkrabbers? Ga dan Rotterdam in met de dinerbon. Naast deze 3 steden, kunt u natuurlijk ook naar Den Haag, Groningen, Den Bosch of 1 van de andere steden waar u uw dinerbon kan benutten!