Dinerbon van Maastricht!

dinerbon maastricht

Te bestellen
in waarden van
€5,- tot €150,-

  • Bij meer dan 3250 restaurants te besteden 
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Direct bestellen

Veilig betalen via:   iDeal  Mastercard   VISA    Bezorging via: PostNL  Verkrijgbaar bij:Primera


Een dinerbon Maastricht kopen?

Wilt u graag iemand trakteren op een gezellig avondje uit eten in Maastricht? Bestel dan nu de dinerbon van Diner Cadeau online! Met de dinerbon kunt u iemand gelukkig maken met een heerlijk etentje bij meer dan 3250 restaurants door heel Nederland. De dinerbon is een betaalpas waar een bedrag tussen €5,- en €150,- op wordt gezet. De waarde van de dinerbon bepaalt u zelf. Daarnaast kunt u de dinerbon laten inpakken en kan er een persoonlijk bericht bijgevoegd worden. Om het helemáál af te maken, kunt u één van onze heerlijke wijnen bij de bestelling laten leveren. Dus kent u iemand die graag een hapje zou willen eten in Maastricht? Bestel dan nú dinerbon Maastricht en ontvang de volgende werkdag uw Diner Cadeau!

Bestellen

dinerbon maastricht

In Maastricht genieten met uw dinerbon!

De dinerbon kunt u niet alleen in Maastricht gebruiken, maar in meer dan 3250 restaurants door heel Nederland.  Zo ook in Eindhoven en Tilburg. U kunt zelf kiezen van welke keuken u wilt proeven. Wilt u genieten van een heerlijke pasta bij een Italiaans restaurant of wilt u toch liever een hapje eten bij één van onze sterrenrestaurants? Of gaat u liever lekker lunchen in een historisch kasteel? Alles is mogelijk met de dinerbon! Ook heeft u een ruime keuze aan steden waar u de dinerbon wil gaan besteden. Of u nu gaat voor een lunchroom, eetcafé of restaurant in de buurt of tóch aan de andere kant van Nederland wil eten, u bepaalt zelf wat, waar en wanneer u een hapje gaat eten!

Tijdens een dagje in het mooie Maastricht kunt u tussendoor lunchen of de dag afsluiten met een uitgebreid diner. Ook na een lange dag shoppen in Amsterdam, kunt u heerlijk gaan eten in één van de vele restaurants van de hoofdstad. Bent u toch meer een zon, zee en strand type? Dan kunt u de dinerbon benutten bij een gezellige strandtent in het bruisende Den Haag. U kunt ook helemaal de andere kant op gaan en uw dinerbon gebruiken bij één van de heerlijke restaurants in Groningen. Het bedrag op de dinerbon hoeft u niet in één keer te besteden. U kunt namelijk het overige bedrag ook gebruiken voor de volgende keer of keren dat u lekker uit eten gaat. Dus verdubbel uw plezier en geniet vaker van uw dinerbon!