4x uiteten, 1 avond Uden (Food La Route)

Dinerbon  4x uiteten, 1 avond Uden (Food La Route)
Adres
Dinerbon  4x uiteten, 1 avond Uden (Food La Route)
Dinerbon  4x uiteten, 1 avond Uden (Food La Route)

Beleef een unieke avond uit met je gezelschap, heerlijk dichtbij huis. Wat deze ervaring bijzonder maakt, is dat je kunt genieten van een 4-gangendiner, waarbij elke gang geserveerd wordt in een ander restaurant.

Op deze manier proef je op één avond van de culinaire hoogstandjes van vier verschillende eetgelegenheden. Elke gang biedt een geheel andere sfeer, wat de avond extra bijzonder maakt. Bij het eerste restaurant wordt je verwelkomd met een smaakvol voorgerecht en een passende wijn. Dit herhaalt zich bij het tussengerecht en het hoofdgerecht, terwijl je bij het nagerecht kunt genieten van een heerlijke kop koffie.

Dit smaakt naar meer, en dat is precies wat je kunt verwachten in de andere restaurants. Tussen de gangen door maak je een sfeervolle wandeling door de straten, omringd door mensen die met een grote glimlach genieten, net zoals jij. Bij ieder restaurant word je warm ontvangen en hangt er een gezellige sfeer. De gerechten zijn bovendien overheerlijk. Het belooft een bijzonder gezellige avond te worden, dat staat vast.

Reserveer snel uw plek via onze website!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10