StarBBQ Almelo

Dinerbon Almelo StarBBQ Almelo
Adres
Nieuwstraat 75
7605AB Almelo
Telefoon
06 47968038

StarBBQ Almelo is te vinden aan de Nieuwstraat 75 in Almelo, vlak naast de fraaie stellingmolen De Hoop. Het etablissement is zowel aan de buiten- als aan de binnenkant voorzien van een opvallend speelse stenen wanden en heeft daarnaast een modern, strak interieur met een ruim aantal zitplaatsen. StarBBQ is gespecialiseerd in kebab-bbq-gerechten en is daarmee naar eigen zeggen de beste van Nederland. Omdat er veel gerechten op de kaart staan die min of meer gelinkt kunnen worden met Irak zou je deze eetgelegenheid ook als Irakees specialiteitenrestaurant kunnen omschrijven. Stap je bij dit horecabedrijf binnen, dan wacht je niet alleen een uiterst hartelijke ontvangst, maar komen ook de heerlijke geuren uit de keuken je al tegemoet zodat je lekkere trek alleen maar intenser zal worden. StarBBQ Almelo is elke dinsdag gesloten. Van woensdag tot en met maandag kun je er gewoon van 1 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds het saldo van je dinerbon of je dinercheque benutten.

De op houtskool gestookte grill in de keuken vormt een belangrijk onderdeel in het totale concept van deze eetgelegenheid. De uitbater van StarBBQ Almelo is namelijk een ware ‘grillmeister’, die exact de juiste kneepjes kent om van barbecue gerechten een culinair feestje te maken. Om tot dat overheerlijke resultaat te komen worden niet alleen speciale grilltechnieken aangewend, maar wordt er ook alleen maar met dagverse producten gewerkt die ook nog eens 100 procent halal zijn. De barbecuegerechten die door het vriendelijke personeel van dit restaurant aan je geserveerd kunnen worden omvatten onder meer spareribs, koteletten en Irakese kebab. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een visgerecht of tshrib. Kinderen krijgen er de mogelijkheid om er te smikkelen van nuggets en kunnen bij goede weersomstandigheden overigens ook heerlijk ravotten in de speeltuin naast het restaurant. Wil je je Oosterse smikkelfeest op toepasselijke wijze afsluiten, dan kies je natuurlijk voor de superlekkere baklava als nagerecht.

Aangezien StarBBQ Almelo officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, kun je er de rekening van al je genuttigde consumpties aan het einde van je aangename verblijf zonder problemen (deels) voldoen met je beschikbare tegoed.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10