StarBBQ Almere

Dinerbon Almere StarBBQ Almere
Adres
Bandastraat 84
1335JW Almere
Telefoon
036 8449128

StarBBQ Almere vind je in de winkelgalerij onder het Montessori Lyceum Flevoland aan de Bandastraat 84 in Almere. Naar eigen zeggen is dit horecabedrijf het lekkerste kebab-bbq-restaurant van Nederland. Omdat er veel gerechten worden geserveerd die op de een of andere manier een link met Irak hebben zou je deze eetgelegenheid ook een Irakees specialiteitenrestaurant kunnen noemen. De zitplaatsen in het etablissement bestaan voornamelijk uit houten banken, waarover Perziche kleden zijn gedrapeerd, zodat er een Oosterse sfeer ontstaat. De heerlijke geuren vanuit de keuken en de uiterst vriendelijke bediening maken het plaatje voor een gezellig etentje compleet. StarBBQ Almere is iedere dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 1 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds met je dinercheque of dinerbon terecht.

Een deel van de gerechten die bij deze eetgelegenheid aan je kunnen wordt geserveerd worden met behulp van een op houtskool gestookte grill bereid. Omdat de uitbater van dit restaurant een ware grillexpert is die over talloze jaren ervaring beschikt weet hij precies welke handelingen hij uit moet voeren om zijn gerechten van een heerlijke markante smaak te voorzien. StarBBQ Almere koopt alle ingrediënten waarmee gewerkt wordt elke dag vers in en voor alles dat er op je bord verschijnt geldt dat het 100 procent halal is. Op de menukaart van dit restaurant tref je onder meer barbecuelekkernijen zoals Irakese kebab, kip tandoori tka en lamshaas tka aan. Maar je kunt er ook kiezen voor allerlei andere typisch Oosterse heerlijkheden, zoals kuba musul, een schotel met bulgur die gevuld is met lamsvlees, noten rozijnen en kruiden of kozy dat bestaat uit vlees, rijst en witte bonen of orka. Ook als je er de voorkeur aan geeft om vegetarisch te eten ben je bij StarBBQ Almere aan het juiste adres. In dat geval kun je er onder meer smullen van een falafelschotel of van rijst met groente van de dag. Als traditionele afsluiter van je smulfestijn kies je bij deze eetgelegenheid waarschijnlijk als vanzelfsprekend voor de overheerlijke baklava.

Naast het lekkere eten dat StarBBQ Almere je kan serveren is het natuurlijk ook uiterst aangenaam dat je er gewoon met het saldo van je dinercheque of je dinerbon de uiteindelijke eindafrekening voor al dat smakelijks kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10