Osteria La Piazza

Dinerbon Alphen aan den Rijn Osteria La Piazza
Adres
Hooftstraat 25
2406 GD Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 608 820
Dinerbon Alphen aan den Rijn Osteria La Piazza
Dinerbon Alphen aan den Rijn Osteria La Piazza

Restaurant La Piazza, omarmd je door de sfeer van een Italiaanse Osteria. Gastvrijheid met een hoofdletter G. Hier wil je tijd doorbrengen met familie en/of vrienden. Je neus wordt geprikkeld door de geur van authentiek Italiaanse gerechten en vers gebakken brood.

La Piazza is een echt familiebedrijf. Familie staat op nummer 1 bij Italianen, zo ook bij de familie Ceglia. Vader, moeder en zoons Sandro en Paolo willen niets liever dan uw smaakpapillen verwennen en staan afwisselend alleen of gezamenlijk in de keuken.

Osteria, een ander woord voor een buurtrestaurant, maar dan zoals in Italië. Gezelligheid, veel mensen, wijn en heerlijke hapjes, gastvrijheid, je welkom voelen. Een beetje van “La dolce vita”. Bij Osteria La Piazza is iedereen van ‘bambini’ tot ‘anziani’ van harte welkom.

Wanneer het weer het toelaat, kun je op het kleine maar gezellige terras van La Piazza, genieten van een heerlijk stevig kopje espresso of andere koffie. Maar ook na een drukke werkdag met collega’s of vrienden gewoon een lekker drankje nuttigen. Ont-stressen onder het genot van een apperitivo, zoals ze dat in Italië ook doen.

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10