Restaurant De Rode Kamer

Dinerbon Amerongen Restaurant De Rode Kamer
Adres
Burg. Jh. H. v/d Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
Telefoon
0343 451692
Dinerbon Amerongen Restaurant De Rode Kamer

Als u na een dagje een flinke trek heeft opgewerkt kunt u die het beste stillen bij het hotel-restaurant Buitenlust. Hier kunt u heerlijke diners eten in het restaurant of op het terras. U bent ook welkom tijdens andere momenten voor bijvoorbeeld een brunch, een lunch of een gezellige borrel. U bent ook altijd welkom als u wilt betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Bij Buitenlust is een kaart samengesteld waar menig fietser meer dan blij van wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld een heerlijke English Pie krijgen. Dit is een taartje maar niet zoet zoals men gewend is. Het is namelijk heerlijk stoofvlees dat is ingepakt in knapperig deeg. Een echte traktatie na een dag hard trappen. U kan natuurlijk ook een lekker visje eten. Hier worden geen rare fratsen mee uitgehaald. Het is gewoon ouderwets genieten van een vers stukje vis.

Door de kwaliteit van het eten en het enthousiaste personeel is het goed toeven voor de actieve gast. Het zonovergoten terras is de aangewezen locatie om plaats te nemen tijdens de zwoele zomermaanden.

U bent ten alle tijden van harte welkom. Ook als u een ’s nachts liever niet meer door het donker wilt rijden. U mag dan altijd één van de kamers in het hotel boeken en een onvergetelijke overnachting meemaken. Het kan allemaal. Maar kom vooral een keertje eten met een Dinercheque van Diner Cadeau. Het personeel staat in ieder geval te popelen om u met open armen te onthalen. Wij hopen dan ook dat u snel een keer bij ons op bezoek komt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10