GoldCoast

Dinerbon Amsterdam Zuidoost GoldCoast
Adres
Develstein 100
1102 AK Amsterdam Zuidoost
Telefoon
0629603355
Dinerbon Amsterdam Zuidoost GoldCoast
Dinerbon Amsterdam Zuidoost GoldCoast

Heb je een dinerbon of dinercheque ontvangen en wil je hiermee graag een nieuw restaurant ontdekken? Dan is restaurant GoldCoast Kitchen echt iets voor jou! Bij dit fantastische restaurant in Amsterdam Zuidoost kun je genieten van West-Afrikaanse gerechten. Het restaurant is onderdeel van de foodcourt World of Food op Delvenstein 100. Je kunt hier dagelijks genieten van heerlijke gerechten en het eten van GoldCoast eventueel combineren met dat van andere eettentjes.

Een bijzonder verhaal

GoldCoast is gestart door de Ghanese Sarah Bawuah-Acquah en haar Nederlandse man Ernest. Sarah was in Ghana professioneel kok, maar vertrok voor de liefde in 1992 naar Amsterdam. Al snel begon zij met het opzetten van GoldCoast Catering, een succesvol cateringbedrijf dat de afgelopen jaren talloze feesten en bruiloften van eten heeft voorzien. Toch wilde Sarah een vaste plek waar zij elke dag kon koken, in plaats van door het hele land rijden naar feesten: zo ontstond GoldCoast restaurant.

Ben je benieuwd naar de West-Afrikaanse keuken? Laat je dan verrassen door de smaakvolle gerechten van Sarah en Ernest. Tijdens het koken worden veel kruiden gebruikt zoals gember, knoflook, kruidnagel en kaneel. Hiermee worden creatieve gerechten gemaakt zoals Jolof rice: een heerlijk gerecht met rundvlees, gember, spinazie en ui. Alle gerechten van GoldCoast zijn glutenvrij en voor vegetariërs is veel keus. Bestel bij je diner een palmwijn: deze wordt geserveerd in een uitgeholde kalebas en geeft je diner een authentiek West-Afrikaanse gevoel. Maak kennis met het fantastische eten en geniet van het enthousiasme en de liefde die je in de gerechten proeft.

Ervaar het zelf

Het bijzondere verhaal van Sarah en Ernest heeft ervoor gezorgd dat zij graag iets terug willen doen. Daarom zetten zij zich in voor culturele programma’s voor kinderen en jongeren uit de buurt. Hier geven zij kookles en workshops en leren zij kinderen over andere culturen en gebruiken. Wil je binnenkort zelf kennismaken met het heerlijke eten van GoldCoast en natuurlijk met Sarah en Ernest? Breng dan een bezoekje aan World of Food. Vergeet tijdens je bezoek niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen, zodat je hiermee kunt afrekenen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10