Broodje Gab Amsterdam

Dinerbon Amsterdam Broodje Gab Amsterdam
Adres
Buitenveldertselaan 178
1081 AC Amsterdam
Telefoon
020 210 11 09

Broodje Gab, hét adres voor een Goed Amsterdams Broodje, heerlijk gegarneerd met smaakvolle sausjes en écht Amsterdams zuur.

Hoe we op dit idee zijn gekomen? Gewoon, vanuit onze opvoeding, achtergrond èn omdat wij, tot op de dag van vandaag, elke keer weer zo kunnen genieten van het ‘ouderwetse’ broodje halfom, oude kaas met truffelmayonaise of gerookte ossenworst met mosterd en augurk, dìt willen wij delen met jou!

Daarom hebben we de ‘stoute schoenen’ aangetrokken en zijn wij op zoek gegaan naar een leuk pandje. Die hebben we gevonden! Een mooie ruimte op de grens van Amsterdam en Amstelveen, om ons broodje op een verantwoorde manier te kunnen bereiden.

In februari 2022, precies 2 jaar na de opening van onze eerste Gab, hebben we een tweede locatie geopend in Amsterdam Buitenveldert, met een knus terras. Naast ons huidige assortiment verkopen we daar o.a. ook een heerlijk broodje bal, gebakken eitje spek en warme pastrami.
Onze producten zijn ook te bestellen via UberEats, Thuisbezorgd en Deliveroo, of kom je bestelling, besteld via onze eigen bestel-app gerust zelf ophalen.

We zien je gauw Gab!

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10