De Compagnon

Dinerbon Amsterdam De Compagnon
Adres
Guldehandsteeg 17
1012RA Amsterdam
Telefoon
020 6204225
Dinerbon Amsterdam De Compagnon

In het centrum van Amsterdam ligt één van de oudste en meest bijzondere restaurants van de hoofdstad, namelijk de Compagnon. Er hangt een klassieke Frans Bourgondische sfeer, waar je zeker een avond gezellig kan vertoeven. En natuurlijk mag het heerlijke eten niet ontbreken. In het restaurant is een Frans mediterrane keuken, waarbij kwalitatieve, eerlijke en pure producten hoog in het vaandel staan. De producten zijn zoveel mogelijk biologisch en alle gerechten worden dagelijks huisgemaakt. Wil je duurzaam en goed eten? Dan moet je absoluut je Dinerbon uitgeven bij de Compagnon.

Om je een beeld te geven wat je voor eten met je Dinercheque bij Compagnon kan verwachten, sommen we een aantal gerechten voor je op. Bij de voorgerechten heb je onder andere keuze uit coquilles, duif en vegetarische caprese. Ga je voor een tussengerecht, dan kan je onder ander voor ravioli, gebakken ganzenlever of aardappelschuim gaan. En de hoofdgerechten bestaan uit bijvoorbeeld runderlende, aardpeer en parelhoen. En natuurlijk mag een Bourgondisch kaasplankje niet ontbreken als nagerecht. Ga je liever voor een frisser dessert, kies dan truffelijs met merengue en hangop. Welk gerecht je ook kiest, ze zijn allemaal met zorg bereid en zijn ware smaakexplosies in de mond. Je kan kiezen uit een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu. Tevens heb je de mogelijkheid om je te laten verassen door de chef. De Compagnon is met zijn luxe gerechten een uitstekend restaurant om je Dinerbon uit te geven.

Online kan je een tafel reserveren, voor lunch of diner. Het restaurant raad je aan om te reserveren, voor zowel lunch als diner. De Compagnon is van maandag tot en met zaterdag geopend. Voor de lunch kan je tussen 12.00 en 13.30 uur in het restaurant terecht en voor het diner van 18.00 tot 21.30 uur. Wacht niet langer, maak nu een reservering en vergeet je Dinercheque niet mee te nemen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 4 /10