The Happy Pig

Dinerbon Amsterdam The Happy Pig
Adres
Rosmarijnsteeg 12
1012RP Amsterdam
Telefoon
020 7370206
Dinerbon Amsterdam The Happy Pig
Dinerbon Amsterdam The Happy Pig
Dinerbon Amsterdam The Happy Pig
Dinerbon Amsterdam The Happy Pig

Als hoofdstad van Nederland is Amsterdam razend populair onder toeristen. Toeristen die ook honger krijgen en op zoek zijn naar Hollandse lekkernijen. The Happy Pig speelt hier op in, want hier kun je met je Dinerbon heerlijke Nederlandse pancakes en Belgische wafels eten met allerlei toppings. Hoewel The Happy Pig zich vooral ook op toeristen richt, kun je als bezoeker of inwoner van Amsterdam ook gezellig eten bij The Happy Pig. Dit kan in het kleine en gezellige restaurantje, maar je kunt je pancakes, wafels of lekkere dessert ook afhalen en op een andere plek eten. Als je Amsterdam bezoekt en je krijgt lekkere trek, vergeet dan niet je Dinercheque mee te nemen om The Happy Pig te bezoeken.

De shop

The Happy Pig is niet als dusdanig een restaurant. Zelf noemen ze het de shop. Hier kun je namelijk niet alleen met je Dinerbon eten en wat lekker ophalen om elders op te eten, je kunt hier ook lekkere dingen kopen. In de shop vind je bijvoorbeeld een groot assortiment aan Tony's Chocolonely chocoladerepen. Gewoon om lekker thuis op te eten of als een leuke geschenkidee. Daarnaast besteedt The Happig Pig veel aandacht aan organische thee en ijs. Ook de pancakes en wafels worden gebakken met enkel organische ingrediënten.

Dutch pancakes

Als je je Dinercheque inlevert voor Dutch pancakes, dan kies je eerst een type pancake, zoals wheat, vegan of vegan en glutenvrij. Daarna kies je je favoriete vulling. Je kunt onder andere kiezen uit appel, banaan, aardbeien, Goudse kaas, bacon en ham. Vervolgens heb je een grote keuze uit verschillende soorten toppings, zoals chocolade, stroop, honing of jam. Je krijgt een bakje met rolletjes lekker pancakes met vulling en toppings die je aan de bar in de shop kunt eten of gewoon kunt meenemen het centrum van Amsterdam in.

The Happy Pig ijs

Heb je zin in ijs? Ook dit kun je kopen bij The Happy Pig. Het ijs bestaat uit organische ingrediënten. Bij bestelling van een ijsje, kies je eerst of je je ijs in een hoorntje wilt of in een cup. Vervolgens kies je uit de lijst van één van de vele vullingen, zoals bananen, aardbeien of chocolade. Daarna geniet je van een heerlijke ijsje van The Happy Pig.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10