Lokaal Spaanders

Dinerbon Amsterdam Lokaal Spaanders
Adres
Zonneplein 4
1033EK Amsterdam
Telefoon
06 17834505
Dinerbon Amsterdam Lokaal Spaanders
Dinerbon Amsterdam Lokaal Spaanders
Dinerbon Amsterdam Lokaal Spaanders
Dinerbon Amsterdam Lokaal Spaanders

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Amsterdam Noord? Dan is Lokaal Spaanders wellicht een goede keuze. Dit restaurant bevindt zich vlakbij theater ‘t Zonnehuis en is ideaal om te gaan eten voor een voorstelling. In dit sfeervolle restaurant draait het om goed eten gecombineerd met goed gezelschap. Eten brengt mensen samen en helpt ze herinneringen ophalen en creëren. Heb je nog ergens een dinerbon of dinercheque liggen? Neem deze dan mee, zodat je hiermee kunt afrekenen.

De chef-kok van Lokaal Spaanders vindt het belangrijk te werken met lokale producten. Dit om overbodig transport en gifstoffen zoveel mogelijk te vermijden. Deze filosofie zie je ook terug in het interieur van het restaurant. Alle meubels in het restaurant zijn namelijk zelfgemaakt of tweedehands.

Kom doordeweeks vanaf 08:30 genieten van een overheerlijk ontbijt of lunch. In het weekend opent het restaurant om 10:00 haar deuren. Op avonden met een voorstelling in ’t Zonnehuis heeft het restaurant een speciaal 3-gangenmenu voor theatergangers. Hierdoor weet je zeker dat je op tijd klaar bent om naar je voorstelling te gaan.

Kom je ontbijten bij Lokaal Spaanders? Dan kun je kiezen uit klassieke ontbijtgerechten zoals: yoghurt met homemade granola, havermout met fruit of roerei met zuurdesembrood. Lunchen kan met gerechten als: verse soep, hartige taart met polenta, een salade of lokale verse worst met chipotlesaus.

Ben je van plan binnenkort te dineren bij Lokaal Spaanders? Geniet dan van creatieve gerechten waaronder bietenrisotto, aardappelpartjes met kaas en chocolade parfait of lemon drizzle cake. Het restaurant werkt zoveel mogelijk met lokale producten. Zo worden zuivelproducten gekocht van een boerderij enkele kilometers verderop en worden de groente gekweekt door stadstuinderij Noordoogst. Wil je jezelf laten verrassen? Kom dan op zondag bij het restaurant langs. Zondag is namelijk kliekjesdag. Elke week kookt chef Roos met de kliekjes van de afgelopen week en kun je voor een klein bedrag mee-eten. Dit wordt gedaan om verspilling tegen te gaan en zorgt ervoor dat het restaurant niets weg hoef te gooien.

Kom je binnenkort ontbijten, lunchen of dineren bij dit fantastische restaurant in Amsterdam Noord? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Hier kun je bij Lokaal Spaanders de rekening mee betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10