Mendoza

Dinerbon Amsterdam Mendoza
Adres
Westermarkt 23
1016DS Amsterdam
Telefoon
020 8518618

Mendoza is een Argentijns restaurant in het centrum van Amsterdam. Het restaurant specialiseert in sappige Argentijnse steak, maar heeft ook vegetarische gerechten. Hebben jouw tafelgenoten verschillende dieetwensen? Dan is restaurant Mendoza een prima keuze. Heb je ergens nog een dinercheque of dinerbon liggen? Vergeet deze dan niet mee te nemen om je diner mee af te rekenen.

Je kunt bij Mendoza terecht voor echte Argentijnse steak. Deze wordt met zorg bereid door de ervaren koks van het restaurant. Bestel bij de steak een glas of fles van de overheerlijke Argentijnse Malbec. Deze past perfect bij een goed gebakken stuk rundvlees. Het leuke aan restaurant Mendoza is dat je het menu zelf samen kunt stellen. Begin bijvoorbeeld met een aantal voorgerechten, die je samen met je tafelgenoten kunt opeten. Sla zeker de klassieke empanada’s niet over. Ook de gamba’s en borrelplank met vleeswaren zijn aanraders.

De meeste mensen komen naar Mendoza voor de steak. Je kunt verschillende soorten vlees bestellen en daarbij het gewenste formaat kiezen. Zo kun je een steak bestellen van 200 gr (S) of kiezen voor een van 600 gr (XXL). Kies voor Argentijnse steak, sirloin, tenderloin of rib-eye en bepaal hoeveel vlees je wilt. Bij het vlees bestel je enkele bijgerechten. Denk hierbij aan patat, rijst, gegrilde groente, champignons of gepofte aardappel. Ook kun je verschillende sauzen bestellen om bij het vlees te eten waaronder: pepersaus, chimichurri of champignonsaus.

Restaurant Mendoza is de ideale plek om te gaan eten met collega’s, vrienden of het hele gezin. Dit omdat de menukaart heel uitgebreid is. Eet een deel van je gezelschap het liefst vegetarisch? Bij dit steakrestaurant is dat geen probleem. Er staan verschillende vegetarische pasta’s en pizza’s op het menu. Het ‘Argentijnse bord’ met empanada’s, rode bonen, gebakken aardappel en gegrilde groente is tevens een aanrader voor vegetariërs. Voor de visliefhebber zijn er verschillende opties waaronder: gegrilde tonijn en zwaardvis.

Sluit je diner af met een overheerlijk dessert of kopje koffie en blijf nog even nagenieten van het overheerlijke diner. Ben je van plan binnenkort te komen eten bij Mendoza in Amsterdam? Vergeet dan niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen. Hier kun je aan het einde van de avond de rekening mee betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10