Rancho Rembrandtplein

Dinerbon Amsterdam Rancho Rembrandtplein
Adres
Reguliersbreestraat 37
1017CM Amsterdam
Telefoon
020 6234386
Dinerbon Amsterdam Rancho Rembrandtplein
Dinerbon Amsterdam Rancho Rembrandtplein
Dinerbon Amsterdam Rancho Rembrandtplein
Dinerbon Amsterdam Rancho Rembrandtplein

Restaurant Rancho Rembrandtplein is al vele tientallen jaren een begrip in Amsterdam. De naam van dit restaurant annex steakhouse is echter ietwat verwarrend, want het bevindt zich niet aan het Rembrandtplein maar in een van de zijstraten ervan. Om precies te zijn aan de Reguliersbreestraat 37. Het etablissement is voorzien van een authentieke inrichting met veel donkere kleuraccenten, die in combinatie met de van de grill afkomstige heerlijke geuren zorgen voor een gezellige, warme ambiance waar je graag iets eet en drinkt. Rancho Rembrandtplein is elke dag van de week geopend. Je kunt er van 11 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Bij dit horecabedrijf voert de passie voor vlees hoogtij. Het is ook de reden waarom de uitbaters van Rancho uiterst selectief zijn in hun inkoopbeleid. Om je op het allerbeste vlees te trakteren bezoeken ze elk jaar diverse Zuid-Amerikaanse landen om daar met de beste leveranciers rechtstreeks zaken te doen, waarna ze zelf het kwaliteitsvlees importeren. Rancho gaat weliswaar met de tijd mee voor wat betreft de processen in de horeca, maar blijft daarnaast ook haar basis trouw waar het ooit allemaal mee begon. Je hoeft in deze eetgelegenheid dus niet te rekenen op allerlei trendy gedoe. Voor wat betreft het steaksaanbod geeft dit restaurant je niet alleen de mogelijkheid om te kiezen uit onder meer entrecote, ossenhaasfilet of rib eye, maar kun je ook aangeven of je daar graag 200, 300 of 400 gram geserveerd van wilt krijgen. Op de menukaart prijken ook overheerlijke plates met tal van vlees- en visvarianten voor hen die geen liefhebber van rundvlees zijn. Bezoek je dit restaurant met meerdere personen, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een parrillada. In dat geval neem je rondom een tafelgrill plaats en kun je helemaal zelf je vlees en de maiskolven garen.

Zoals in elk restaurant eindigt ook heerlijk smikkelen bij Rancho natuurlijk met het voldoen van de rekening voor al je genuttigde spijzen en dranken. Aangezien dit horecabedrijf volwaardig acceptant van de dinercheque en de dinerbon is kun je het openstaande bedrag gewoon (deels) met je beschikbare saldo betalen.

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10