Zus & Zus

Dinerbon Amsterdam Zus & Zus
Adres
Malledijk 548
1054LM Amsterdam
Telefoon
020 6165825
Dinerbon Amsterdam Zus & Zus
Dinerbon Amsterdam Zus & Zus
Dinerbon Amsterdam Zus & Zus

Heb je een dinercheque of dinerbon gekregen en ben je op zoek naar een leuk restaurant in Amsterdam om deze uit te geven? Kom dan naar Zus & Zus. Dit restaurant is opgericht door twee zussen en bevindt zich aan de rand van het Vondelpark. Het is de ideale plek om iets te gaan lunchen of te dineren, wanneer je een dagje in Amsterdam bent.

Zus & Zus is maandag tot en met zaterdag van 14:00 tot 22:00 geopend. De gerechten op de menukaart hebben Franse en Mediterraanse invloeden. Loop ’s middags binnen voor een overheerlijk belegd broodje of een kom verse soep. ’s Avonds kun je hier terecht voor een casual diner. De locatie net naast het Vondelpark maakt het restaurant een populaire locatie onder locals. Een heerlijk diner voor een schappelijke prijs, dat is wat je kunt verwachten van je bezoek aan dit restaurant.

Wil je bij Zus & Zus lunchen? Dan kun je kiezen uit verschillende overheerlijke belegde broodjes. Denk bijvoorbeeld aan een broodje met buffelmozzarella, balsamicoazijn, tomaat en basilicum. Ook kun je kiezen uit verschillende salades met ingrediënten als venkel, bieten, radijs, pistache en zongedroogde tomaat. Wil je een gezond tussendoortje? Kies dan voor een van de overheerlijke smoothies. Deze zitten propvol groente en fruit en een heerlijke dorstlesser.

Wil je ’s avonds bij Zus & Zus eten? Dan kun je kiezen uit gerechten als: spareribs, biefstuk met roquefort, gebakken vis en pasta met garnalen. Eet je liever vegetarisch? Ook dat kan bij Zus & Zus. De menukaart bevat altijd verschillende gerechten zonder vlees & vis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zoete aardappel met gebakken aubergine en ricotta of een frittata met pompoen, spinazie en feta. Sluit je diner af met een overheerlijk lava cakeje met frambozen of een stuk New York Style cheesecake. Gedurende het jaar wordt de menukaart van Zus & Zus aangepast. Dit zodat altijd met verse seizoensproducten gekookt kan worden. Daarnaast is het gebruiken van duurzame vis en vlees erg belangrijk voor de eigenaren. Kom je bij Zus & Zus eten, dan weet je zeker dat je overheerlijke gerechten krijg gemaakt met duurzame verse ingrediënten.

Ben je van plan te gaan eten bij Zus & Zus? Vergeet dan niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen. Deze worden geaccepteerd als betaalmiddel door het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10