Het Oude Kantongerecht

Dinerbon Apeldoorn Het Oude Kantongerecht
Adres
Stationsstraat 168
7311MJ Apeldoorn
Telefoon
055 5265500
Dinerbon Apeldoorn Het Oude Kantongerecht

Heb je een dinerbon of dinercheque gekregen en ben je op zoek naar een leuk restaurant in Apeldoorn? Breng dan een bezoekje aan Het Oude Kantongerecht. Het Oude Kantongerecht is een brasserie en B&B aan het Marktplein in het centrum van Apeldoorn. Het rijksmonument is in 2006 omgetoverd tot restaurant, maar een aantal eeuwenoude details zijn tijdens de verbouwing bewaard gebleven.

Het Oude Kantongerecht staat bekend als de plek waar je moet zijn voor de beste high tea van Apeldoorn. De eigenaren focussen op het gebruik van lokale producten. Zo wordt brood gekocht bij de bakker om de hoek en zuivel van een boerderij enkele kilometers verderop. De high tea van het restaurant bestaat uit verschillende zoete en hartige hapjes. Denk hierbij aan: scones, brownies, quiche en kleine sandwiches. Je krijgt bij de high tea natuurlijk ook een grote pot thee of 2 kopjes koffie. Mensen die een glutenvrij dieet volgen, kunnen ook bij Het Oude Kantongerecht terecht voor en high tea. Voor een meerprijs van €1 p.p. wordt een glutenvrije high tea verzorgd.

Je kunt de brasserie tevens bezoeken voor een overheerlijke lunch. De menukaart is vrij simpel en staat vol met overheerlijke gerechten. Zo kun je kiezen voor wit of bruin oerbrood met beleg. Denk hierbij aan: zalmfilet met citroenmayonaise, eiersalade met asperges, geitenkaas met honing of een vegan bietenburger. Daarnaast kun je ook kiezen voor vlees- of groentekroketten, een maaltijdsalade, uitsmijter of broodplankje.

Is het lekker weer? Dan kun je plaats nemen in de rustieke stadstuin aan de achterzijde van het pand. Bestel in de tuin van een drankje, lunch, high tea of borrel. Zoek de zon of schaduw op en geniet van een fantastische middag in dit eeuwenoude pand. Het Oude Kantongerecht is de ideale plek om even bij te komen tijdens een dagje Apeldoorn. Wil je wat langer in Apeldoorn doorbrengen voor uitjes zoals: de Veluwe, Paleis het Loo of de Apenheul? Dan kun je natuurlijk ook blijven slapen in de B&B en genieten van het ontbijtbuffet.

Ben je van plan binnenkort te komen eten bij Het Oude Kantongerecht? Vergeet dan niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Hier kun je bij dit restaurant mee afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10