Brasserie Falstaff

Dinerbon Arnhem Brasserie Falstaff
Adres
Zwanenstraat 18
6811DD Arnhem
Telefoon
026 442 90 20
Dinerbon Arnhem Brasserie Falstaff

Brasserie Falstaff is gevestigd aan de Zwanenstraat in Arnhem. Het is een chique en gezellig ingerichte brasserie. Zo hangen er mooie lampen aan het plafond en ligt er een prachtig kleed op de vloer. Met uw dinercheque kunt u nu de brasserie bezoeken en genieten van al het lekkers wat ze hebben te bieden. De brasserie heeft ook een uitstekend team werken.  Zij werken ten alle tijde hart om u een geweldige lunch of diner te geven. Brasserie Falstaff opent haar deuren voor jong en oud. U kunt hier dus gerust eten met uw familie, vrienden en collega’s. Maak er een gezellig collegiaal etentje van of vier een feest met uw vrienden. Er is veel mogelijk bij brasserie Falstaff!

Brasserie Falstaff heeft een uitgebreide à la carte kaart die voornamelijk bestaat uit Falstaffiaanse lekkernijen. Zo zijn er kleine eigen wijze gerechten warm of koud, vis, vlees of vegetarisch. De koks werken voornamelijk met de Franse inslag. Voor de lunch kunt u bijvoorbeeld ambachtelijk afgebakken ‘’bonkenbrood’’, huisgemaakte quiche, lunch, lasagne, gebak en salades. Voor het diner is er een 3-gangen keuzemenu. Zo is er onder andere carpaccio, soep, scampie & bacon, Argentijnse steak, lams haasjes, vegetarische lekkernijen en nog véél meer! Al deze gerechten kunt u krijgen voor uw dinerbon en de gerechten zijn van hele goede kwaliteit. Jong en oud kunnen genoeg eten en drinken!

Brasserie Falstaff is van dinsdag t/m zondag geopend. De openingstijden kunnen per dag verschillen. Ga genieten met uw dinercheque of dinerbon bij brasserie Falstaff!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10