Restaurant De Smittenberg

Dinerbon Beekbergen Restaurant De Smittenberg
Adres
Arnhemseweg 537
7361 CJ Beekbergen
Telefoon
055 - 5061331
Dinerbon Beekbergen Restaurant De Smittenberg
Dinerbon Beekbergen Restaurant De Smittenberg

Lekker eten hoort bij een goed hotel en restaurant. U bent er tenslotte lekker op uit en wilt ontspannen! Gewoon even aanschuiven zonder na te hoeven denken over het eten van vanavond. De enthousiaste chef–kok van De Smittenberg zet iedere dag weer de heerlijkste gerechten voor u op tafel. U bent altijd welkom om komen te dineren in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. En dat voor een vriendelijke prijs. Vooral als u betaalt met een Dinerbon van Diner Cadeau.

De gevarieerde menukaart biedt u tal van mogelijkheden. Bij De Smittenberg kunt u de dag beginnen met een heerlijk ontbijt met koffie en thee, verse jus en een vers eitje. Ook bieden ze een uitgebreide lunch en brunch met alles erop en eraan. Voor het diner zijn er diverse mogelijkheden in buffet en natuurlijk een a la carte diner. U merkt het al, er wordt u meer dan genoeg aangeboden.  

En natuurlijk worden de kinderen niet vergeten. Voor hen zijn er diverse kindermenu's in de aanbieding waarvan zij heerlijk zullen smullen. Natuurlijk met frites, diverse snacks en appelmoes. Dat vinden ze toch zo lekker!

En mocht u nog geen genoeg hebben van al dat lekkers, dan kunt u nog nagenieten van een heerlijk dessert. Op aanvraag zijn er twee soorten dessertbuffets mogelijk en in de zomer periode diverse ijscoupes. In het seizoen kunt u bij De Smittenberg genieten van heerlijke aarbeientaart en ijs met verse aarbeien. 

Bent u al nieuwsgierig geworden? Wacht dan niet langer. U kunt nu namelijk ook betalen met de Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10