Wijngaard Hof van Twente

Dinerbon Bentelo Wijngaard Hof van Twente
Adres
Suetersweg 2A
7497MZ Bentelo
Telefoon
0547 292785
Dinerbon Bentelo Wijngaard Hof van Twente
Dinerbon Bentelo Wijngaard Hof van Twente
Dinerbon Bentelo Wijngaard Hof van Twente
Dinerbon Bentelo Wijngaard Hof van Twente

Wijngaard Hof van Twente

in Bentelo is een bijzondere plek in Nederland, het is namelijk één van de grootste wijngaarden van ons land! Op deze wijngaard worden druiven verbouwd voor de productie van de lekkerste witte wijnen en roséwijnen.

Het wijnterras is bij mooi weer dagelijks geopend van 11:00 – 17:00 uur (let op, op zondag gesloten). Met uw Dinerbon kunt u in het proeflokaal “de Sueterie” naar keuze een aantal bijzondere wijnen uitproberen. Natuurlijk in combinatie met stokbrood, kruidenboter en olijven. 

Rondleiding met wijnproeverij

Op de zaterdagmiddag kunt u met uw Dinercheque terecht voor een rondleiding. Graag vertellen wij u meer over de wijnbouw in Nederland en tonen wij onze wijngaard en het wijnmaakproces, waarna u in ons proeflokaal de Sueterie een aantal wijnen kunt uitproberen.

U krijgt een rondleiding door de wijngaard, wijnmakerij en de wijnkelder. Daarna volgt een wijnproeverij met 5 wijnen, inclusief stokbrood, kruidenkaas, tapenade en olijven.

Dit arrangement kan ook op andere dagen worden geboekt voor groepen vanaf 15 personen.

Bekijk onze website voor al onze speciale arrangementen voor groepen.

De Wijngaard Hof van Twente verzorgt ook interessante rondleidingen en gezellige proeverijen, desgewenst in combinatie met een uitgebreider programma zoals een solex- of kevertocht, een culinair- of fietsarrangement. De rondleidingen, arrangementen en proeverijen zijn bijzonder geschikt voor (personeels-)verenigingen, scholen etc. Reserveren is hiervoor echter wel noodzakelijk.

Wijngaard Hof van Twente verzorgt op afspraak ook rondleidingen met wijnproeverijen. Heeft u al dorst gekregen? Met uw Diner Cadeau kaart bent u bij Wijngaard Hof van Twente in Bentelo meer dan welkom!

Wij verwelkomen u heel graag met uw dinercheque of dinerbon!

 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews