Wijngaard Hof van Twente

Dinerbon Bentelo Wijngaard Hof van Twente
Adres
Suetersweg 2A
7497MZ Bentelo
Telefoon
0547 292785
Dinerbon Bentelo Wijngaard Hof van Twente
Dinerbon Bentelo Wijngaard Hof van Twente
Dinerbon Bentelo Wijngaard Hof van Twente
Dinerbon Bentelo Wijngaard Hof van Twente

In het mooie Twentse landschap bij het plaatsje Bentelo ligt een 5,5 hectare grote wijngaard verscholen. Wijngaard Hof van Twente is in 2000 gestart door het echtpaar Visscher. Het behoort vandaag de dag tot één van Nederlands grootste wijngaarden die je ook met je Dinerbon met een bezoek kunt vereren. De wijngaard biedt een liefdevolle werkplek voor werknemers met een verstandelijke beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alleen hierom is het al de moeite waard om je Dinercheque bij Wijngaard Hof van Twente te besteden.

Wijn proeven bij Wijngaard Hof van Twente

Als je met je Dinerbon naar Wijngaard Hof van Twente komt, maak je kennis met de wijngaard, proef je de verschillende soorten wijnen en kun je heerlijk eten. Hiervoor zijn er verschillende arrangementen die je kunt boeken. Zo is er de rondleiding met proeverij, waarbij je een rondleiding krijgt door de wijngaard, de wijnmakerij en de wijnkelders. Je sluit af met een lekkere proeverij onder het genot van stokbrood, kruidenkaas en tapenade. Een lunch of een picknick na de rondleiding is ook mogelijk. Wil je met een groep actief bezig zijn? Kies dan voor het Tapa-arrangement. Na de rondleiding ga je met een kok lekkere tapas maken en nadien heerlijk opeten. Het wijn-spijs-proeverij arrangement bestaat uit een rondleiding en nadien een 8-gangen menu met 8 verschillende soorten wijn. Ook het Wining & Dining arrangement is populair, waar je naast een rondleiding een uitgebreid diner krijgt in restaurant Hof van Twente in Hengevelde.

Welke soorten wijn?

Alles draait bij Wijngaard Hof van Twente om het proeven van wijn. De wijnen van deze wijngaard worden verkocht onder de naam 'Twentewijn' en zijn verkrijgbaar in diverse smaken. De Johanniter is een droge witte wijn met een frisse smaak. Regent is een rode wijn met een fruitige en iets kruidige smaak. Wil je een iets meer exotische wijnsmaak proeven, ga dan voor de witte wijn Solaris, gemaakt van de Solarisdruif met een tropische fruitaroma. Voor de echte wijnliefhebbers is er Sueterie. Dit is een krachtige en volle wijn die een rijping van vier jaar heeft ondergaan. Alle wijnen zijn met de Dinercheque aan te schaffen in de shop van Wijngaard Hof van Twente.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10