Streek Eet- & Drinklokaal

Dinerbon Bergen Op Zoom Streek Eet- & Drinklokaal
Adres
Steenbergsestraat 3
4611TC Bergen Op Zoom
Telefoon
0164 266333
Dinerbon Bergen Op Zoom Streek Eet- & Drinklokaal
Dinerbon Bergen Op Zoom Streek Eet- & Drinklokaal

Zoals de naam al verklapt van het restaurant, werkt Streek Eet- & Drinklokaal voornamelijk met streekproducten. De heerlijkste gerechten worden bereid met producten uit de regio en je maakt kennis met wijnen en biersoorten van hoge kwaliteit uit de streek rondom Bergen op Zoom. Het restaurant bestaat uit twee ruimtes. De eerste ruimte is de begane grond, hier bevindt zich ook de open keuken. De tweede ruimte is de historische stadskelder. Beide ruimtes hebben een eigen bar en een gemoedelijke, unieke uitstraling. Wil je je Dinerbon uitgeven aan een gezellig avondje dineren en wil je kennismaken met de producten uit de streek? Neem dan je Dinercheque mee naar Streek Eet- & Drinklokaal.

De dinerkaart bestaat uit voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wil. Een kleine greep uit de gerechten: tartaar van rode biet, pasta zeevruchten, dorade uit het zout, tournedos en merenque. Je kan de gerechten los bestellen, maar je kan ook kiezen voor een drie-gangen verrassingsmenu. Tevens is het mogelijk om er een bijpassend bier- of wijnarrangement te bestellen. Alle gerechten worden geserveerd met frites en salade. Salade mag je gratis bijbestellen. Als je helemaal bent uitgegeten en je bent door de gespreksstof heen met je tafelgezelschap, betaal je de rekening gerust met je Dinercheque.

En is het eten op, maar is het nog steeds zo gezellig met je tafelgezelschap, zoek dan een plekje op in de lounge. In de kelder bevindt zich in het restaurant de 'Streek Lounge', onder het genot van een drankje en misschien zelfs nog een hapje maak je hier je avond compleet. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend van 17.00 tot 21.30 uur. Via de website kan je online een plek reserveren, zo ben je er zeker van dat je op je gewenste tijdstip terecht kan bij Streek. Nu alleen nog je Dinerbon meenemen en een gezellig avondje is geboekt.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10