Quatre Bras - Best

Dinerbon Best Quatre Bras - Best
Adres
Nieuwstraat 79
5683KB Best
Telefoon
0499 371 450
Dinerbon Best Quatre Bras - Best
Dinerbon Best Quatre Bras - Best

Wil jij iedere dag wel genieten van een heerlijk diner, dat doe je bij Quatre Bras. Bij ons kunt u betalen met u dinerbon of dinercheque. Quatre Bras is gelegen aan de Nieuwstraat 79 in Best. Quatre Bras betekent uit het Frans vertaald, vier armen. Quatre Bras was vroeger gelegen aan een kruispunt en was te bereiken vanaf vier punt, vandaar de naam Quatre Bras. Quatre Bras staat bekend om haar culinaire gerecht en uitstekende bediening. Bij ons geniet u van heerlijk eten in een gemoedelijke sfeer. Bij ons kan alles van lekker broodje voor de lunch tot 5 gangen diner met bijpassende wijnen. Tijdens het dineren wordt er soms voor u gespeeld op de piano door u eigen gastvrouw.

Frank Snoek is onze chef kok die er voor zorgt dat alles in keuken top verloopt. Alles wordt in eigen keuken bereid met uitsluitend verse producten. Ook hebben wij gerechten die seizoensgebonden zijn. Om niet uitgekeken te raken op onze menukaart, wordt deze regelmatig vernieuwd. We blijven u elke keer verassen met verschillende gerecht en smaakcombinatie die ons restaurant te bieden heeft. Een aanrader is onze surprise menu. Onze chef kok bereid dan met verse streekproducten, de meest smaakvolle creaties.

U dinerbon of dinercheque verzilveren doet u gewoon bij ons! Wees zeker van je plekje bij Quatre Bras en reserveer dan door het online formulier in te vullen of door te bellen naar 0499- 371 450. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 11.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Tot ziens bij Quatre Bras. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10