Restaurant Riche Boxmeer

Dinerbon Boxmeer Restaurant Riche Boxmeer
Adres
Steenstraat 51
5831JB Boxmeer
Telefoon
0485 578 222
Dinerbon Boxmeer Restaurant Riche Boxmeer
Dinerbon Boxmeer Restaurant Riche Boxmeer

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Boxmeer? Vanaf nu kunt u heerlijk komen borrelen en dineren bij Riche Boxmeer. Riche is naast een bevlogen hotel namelijk ook een gezellig café en een goed restaurant, waar u het gehele jaar door met uw dinercheque kunt betalen. Restaurant Riche wordt gerund door Sven Janssen, die al sinds 2005 gepassioneerd leiding neemt over dit unieke restaurant. Riche staat voor gezellig tafelen of borrelen in een ongedwongen sfeer met vrienden en familie.

De chef-kok van het restaurant is Martijn Verkuijlen. Martijn zorgt het gehele jaar door voor een verantwoorde kaart met biologische en ecologische producten. Dit niet alleen omdat het verantwoord is voor milieu en dier, maar ook simpelweg om u te kunnen verzekeren van de lekkerste gerechten met verse en kwalitatief hoogstaande ingrediënten. U kunt zelf een keuze maken uit de gerechten op de kaart of u laten verrassen met een menu van de chef.

Heeft u een zakelijke bijeenkomt? U kunt bij Riche Boxmeer ontbijt, lunch of diner gecaterd krijgen wanneer u gebruik maakt van een van de vele zalen. Vraag vooral naar de mogelijkheden! Riche is zeven dagen in de week geopend, waardoor zij u altijd kunnen bieden wat u wenst voor een geweldige dag. Het enthousiaste keukenteam, de gastheren en de bediening hopen u snel te mogen ontvangen. Vergeet niet uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek aan Riche Boxmeer!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10