Mezebar Het Griekse Eiland

Dinerbon Bussum Mezebar Het Griekse Eiland
Adres
Brinklaan 111
1404GA Bussum
Telefoon
035 8874286
Dinerbon Bussum Mezebar Het Griekse Eiland
Dinerbon Bussum Mezebar Het Griekse Eiland
Dinerbon Bussum Mezebar Het Griekse Eiland

Graag vernemen wij uw specifieke dieetwensen bij uw reservering en dat u in bezit bent van een DinerCadeau kaart. Deze kan niet in combinatie met andere kortingsacties en het verrassingsmenu worden gebruikt.

Vooral tijdens koude winters kun je weer enorm terugverlangen naar een zonnige vakantie die je ooit gemaakt hebt. Naar Griekenland bijvoorbeeld. Wil je toch weer eens een keer de Griekse sfeer proeven? Neem dan je Dinerbon mee naar Bussum en bezoek restaurant Mezébar Het Griekse Eiland. Je waant je weer helemaal in Griekenland door de ambiance en vooral het heerlijke Griekse eten. Want Mezébar is namelijk een authentiek Grieks restaurant, waar je authentieke Griekse gerechten proeft, de Griekse gastvrijheid ervaart en dat in hartje Bussum. Kom maar op naar Bussum, uiteraard met je Dinercheque om Griekenland te ervaren.

Hoe Grieks eten?

Als je nog nooit in Griekenland bent geweest of een Grieks restaurant hebt bezocht, leer je bij Mezébar wel hoe je echt Grieks moet eten. In tegenstelling tot Nederland, waar iedereen een persoonlijk gerecht besteld en opeet, is dit in Griekenland niet. De basis van de Griekse identiteit is dat Grieks eten vooral een gezellige happening is, waarbij je vooral samen eet en ook samen je eten deelt. Dit kan om gezellig eten gaan met familie of vrienden, maar ook met collega's. Doordat het eten met elkaar gedeeld wordt, krijg je een combinatie van diverse smaken binnen. Dus kom je met je Dinerbon bij Mezébar, dan houdt dit vooral heel veel gezelligheid met je gezelschap in.

Wat biedt de menukaart?

De menukaart van Mezébar kent geen Nederlandse gerechten, maar je zult hier enkel mediterraanse en typische Griekse gerechten tegenkomen. Heb je geen idee wat te kiezen? Voor € 22,50 per persoon kun je genieten van een fantastisch verrassingsmenu. Je krijgt dan een gevarieerd menu met diverse gerechten voor je, zodat je van alle Griekse smaken kunt proeven. Wil je toch van de kaart eten? Dan heb je een grote keuze. Op de kaart staan koude en warme voorgerechten, met daarbij geserveerd diverse salades of brood en pita. De warme gerechten zijn ook vegetarische gerechten. Als hoofdgerecht kun je kiezen tussen allerlei visgerechten of vleesgerechten. Het gaat hier ook om veelal vlees wat veel in de Griekse keuken wordt gebruikt, zoals kip of lam. Na het diner, moet je je Dinercheque ook ten volle benutten om een nagerecht te eten. Ook dit zijn typisch Griekse nagerechten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10