Restaurant Knossos (Geen e-vouchers)

Dinerbon Culemborg Restaurant Knossos (Geen e-vouchers)
Adres
Herenstraat 44
4101 BV Culemborg
Telefoon
0345-521055
Dinerbon Culemborg Restaurant Knossos (Geen e-vouchers)
Dinerbon Culemborg Restaurant Knossos (Geen e-vouchers)
Dinerbon Culemborg Restaurant Knossos (Geen e-vouchers)

Let op: Wij accepteren geen e-vouchers.

Wilt u met uw dinerbon graag de authentieke Griekse keuken gaan ontdekken, en dan het liefst op een leuke plek in de binnenstad van Culemborg? Zoekt u dan niet verder! U bent met uw dinercheque namelijk welkom bij Restaurant Knossos, een sfeervol restaurant dat garant staat voor een authentieke Griekse culinaire ervaring. De wijze waarop de gerechten worden bereid verandert iedere keer weer mee met de tijd, maar u zal altijd de ziel van de Griekse keuken blijven herkennen in het moderne jasje waarin de gerechten gegoten zijn. Er is dus geen betere plek om Griekse specialiteiten te (her) ontdekken dan bij Restaurant Knossos in Culemborg met uw dinercheque!

In de keuken van Restaurant Knossos zwaait een ervaren kok de scepter. Hij bereidt voor u van verse en traditionele ingrediënten de meest verassende gerechten. Een voorbeeld van een gerecht dat u met uw dinerbon kunt komen proeven is de Varenika. Dit is een gerecht van ravioli, gevuld met spinazie en jonge schapenkaas met een saus van yoghurt en dille. Ook Arni Kleftiko staat op het menu, een gerecht van gesmoorde lamsnek in wijn met thijm, knoflook, sperzieboontjes, aardappels en feta uit de oven. Een derde traditionele specialiteit van de kaart is de Arnisio Kotsi Kokkinisto, een langzaam gestoofde lamsschenkel in rode wijn met tomaten, uit, knoflook, honing, pruimen, laurier, orzo-pasta en graviera.

Kom zelf deze bijzondere traditionele gerechten proeven en ervaar de bijzondere sfeer van Restaurant Knossos. Het team van Knossos hoopt u spoedig eens welkom te mogen heten met uw dinercheque in hun mooie restaurant in Culemborg.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10