Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen (geen e-vouchers)

Dinerbon Den Haag Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen (geen e-vouchers)
Adres
Gevers Deynootweg 95
2586 HH Den Haag
Telefoon
070 820 98 64
Dinerbon Den Haag Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Uitwaaien aan de Scheveningse kust

Welkom bij het splinternieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen! Het luxe hotel is gelegen op slechts enkele meters van het Scheveningse strand en op slechts 15 minuten rijden van de binnenstad van Den Haag. Hierdoor is het hotel de perfecte uitvalsbasis om een overnachting aan het strand te combineren met een dagje stad. Het hotel beschikt over comfortabele hotelkamers en luxueuze suites. 

  • Splinternieuw hotel middenin de badplaats Scheveningen
  • Bezoek de stranden van Scheveningen en Kijkduin
  • Comfortabele hotelkamers voorzien van alle gemakken
  • Luxe restaurant Marina Lounge

Prachtige ligging

Het hotel is centraal gelegen in de populaire badplaats Scheveningen waar veel attracties voor jong en oud te vinden zijn! Zo ligt het hotel op loopafstand van het Holland Casino, AFAS Circustheater, Pathé Scheveningen en nog veel meer. Hier hoeft u zich zeker niet te vervelen! Ook is het hotel goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor u gemakkelijk in de binnenstad van Den Haag kunt komen voor nog meer vertier!

Culinair genieten in Scheveningen

Na een ontspannen dagje in Scheveningen kunt u heerlijk genieten van vers bereidde gerechten in restaurant Marina Lounge. Bij Marina Lounge kunt u in een gezellige en stijlvolle omgeving genieten van puur, eerlijk en vers eten. Op de wisselende menukaart vindt u een gevarieerd aanbod aan culinaire gerechten van verse vis, schaal- en schelpdieren. Maar ook voor een mals stuk vlees of vegetarisch gerecht zit u hier helemaal goed.

Ons team heet u van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10