Goesting Eten en Drinken

Dinerbon Deventer Goesting Eten en Drinken
Adres
Brink 15
7411BR Deventer
Telefoon
057 064 5511
Dinerbon Deventer Goesting Eten en Drinken
Dinerbon Deventer Goesting Eten en Drinken
Dinerbon Deventer Goesting Eten en Drinken
Dinerbon Deventer Goesting Eten en Drinken

Geniet met je dinerbon van de kaart van Goesting Eten en Drinken

Goesting Eten en Drinken is gevestigd in Deventer en biedt uitgebreide koffie-, dranken-, lunch-, borrel-, en dinerarrangementen. Je geniet van aantrekkelijk geprijsde gerechten die allen worden gemaakt van dagverse producten. De naam Goesting betekent animo, lust, zin, trek of ambitie en dit staat dan ook te allen tijde centraal in het restaurant. Wanneer kom je met jouw dinerbon langs bij Goesting Eten en Drinken? Het personeel ziet je graag verschijnen in het gezellige en trendy restaurant.

Probeer het Wine by the Glass concept bij Goesting Eten en Drinken

Ben je al bekend met het Wine by the Glass concept bij Goesting Eten en Drinken? Zo niet, doet het je zeker goed om dit eens een keertje uit te gaan proberen. Je hebt de keuze uit een tiental wijnen op fles uit het duurdere segment, die je gewoon per glas kunt bestellen. Doordat de flessen onder stikstof worden bewaard, zijn de wijnen langer houdbaar en de smaak wordt hierdoor niet aangetast. Klinkt goed toch? Het personeel vertelt je graag meer over een perfecte wijn-spijscombinatie als je met je dinercheque langskomt bij Goesting Eten en Drinken.

Geniet met je dinercheque van een geweldig uitzicht

Wist je dat Goesting Eten en Drinken over een royaal terras beschikt. Neem plaats op de maar liefst een van de 140 stoelen en geniet van het mooiste plein van Nederland: de Brink met de Wilhelminafontein op de voorgrond. Het mooie en strakke interieur met een aparte aperitiefruimte maken de totaalbeleving helemaal compleet. Met hoeveel personen wil jij graag langskomen bij Goesting Eten en Drinken? Om zeker te zijn van een tafel kun je het beste even een reservering maken bij het personeel van Goesting Eten en Drinken? Het restaurant is op maandag geopend tijdens vakanties en zeer zonnige dagen. Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag is het restaurant geopend 11.30 uur en op zaterdag vanaf 10.30 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10