Marlin

Dinerbon Deventer Marlin
Adres
Brink 50
7411BV Deventer
Telefoon
0570 769226
Dinerbon Deventer Marlin
Dinerbon Deventer Marlin
Dinerbon Deventer Marlin
Dinerbon Deventer Marlin

Marlin is een fris en hip restaurant waar dagverse gerechten worden geserveerd van hoge kwaliteit. Het restaurant staat vooral bekend om haar kip van de rotisserie. Deze Veluwse Landkip wordt geserveerd in drie smaken en smelt als het ware weg op je tong. Daarnaast worden er bij Marlin wel meer dan 30 kwaliteitswijnen geschonken. Ze noemen zichzelf niet voor niets 'uitblinkers in wijn & spijs'. Van die woorden is niets gelogen. Wil je Marlin ontdekken? Neem dan je Dinercheque mee.

Het menu van Marlin is divers, zo is er voor ieder wat wils. De voorgerechten bestaan uit klassiekers als carpaccio, maar ook uit exotische gerechten, zoals banh mi, dat is zoetzure pulled chicken. Bij de hoofdgerechten heb je onder andere keuze uit een rib-eye van 250 gram, eendenborst en een vegetarisch seizoenstuintje. En natuurlijk dan nog de gegrilde kip, te bestellen als halve kip of als hele kip. We raden je aan om plek over te houden voor één van de overheerlijke desserts, zoals mango met kokos en chili en aardbei met basilicum, witte chocolade en pistache. Zeker als je je Dinerbon mee hebt, mag je jezelf goed verwennen. Als je meerdere gangen wilt, dan is het voordeliger om voor een drie of vier gangen keuzemenu te gaan. Tevens is er een speciale Marlin's tasting menu, waarbij je zes gangen geserveerd krijgt. Ook is er een speciaal wijnarrangement en bob-arrangement beschikbaar, waarbij je wijnen of non alcoholische dranken worden afgestemd op je menukeuze.

De keuken van Marlin is van woensdag tot en met zondag geopend van 11.30 tot 22.00 uur. Online doe je eenvoudig je reservering voor een tafel. Early birds krijgen zelfs 20% korting op hun rekening. Het restaurant bevindt zich in een uniek, monumentaal pand en er heerst een fijne, gemoedelijke atmosfeer. Zoek je Dinerbon op, nodig wat gezelschap uit en geniet samen van een heerlijke avond lekker eten. Je Dinercheque spendeer je gegarandeerd succesvol bij Marlin.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10