Pura Vida

Dinerbon Deventer Pura Vida
Adres
Grote Overstraat 36
7411JC Deventer
Telefoon
0570 597895
Dinerbon Deventer Pura Vida
Dinerbon Deventer Pura Vida
Dinerbon Deventer Pura Vida
Dinerbon Deventer Pura Vida

Ben je de Hollandse pot een keer zat en wil je lekkere exotische producten eten? Neem dan je Dinerbon mee naar Deventer en ga naar restaurant Pura Vida. Pura Vida staat voor 'puur leven' en houdt in dat je hier heerlijk ontspannen en optimaal kunt genieten van prachtige en met liefde bereide gerechten. Pura Vida is een Caribisch restaurant, dat in 2015 werd geopend door Edwin Jimenez en hiermee zijn droom verwezenlijkte. Bij Pura Vida geniet je van lekkere Caribisch eten met een heerlijke cocktail erbij, zodat je de blauw zee, de witte stranden en de palmbomen ook in Deventer kunt ervaren. Maak je op voor een zonnig ontspannen in Deventer en neem dan direct je Dinercheque mee.

De Lunchkaart van Pura Vida

Bij Pura Vida kun je niet alleen voor het diner terecht, maar je levert je Dinerbon ook in voor een heerlijke lunch. De lunchkaart is niet al te groot, zodat je eenvoudig kunt kiezen. Kies voor een heerlijk belegd broodje met zalm of seranoham, maar je kunt ook in de broodjes de Caribische smaak terugvinden, zoals een broodje op Dominicaanse wijze bereid of een Caribisch broodje met vlees en Caribische kruiden. Je kunt ook kiezen voor een lekkere salade of een lekkere soep van geroosterde paprika's. Nadien kun je genieten van een kop koffie met gebak of je drinkt een Caribische cocktail.

Caribisch dineren bij Pura Vida

Wissel je je Dinercheque in voor een Caribisch diner, dan heb je een grote keuze uit voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. De voorgerechten bestaan uit gerechten, waarbij je kunt kiezen voor typisch Nederlandse producten, maar die op Caribische wijze zijn aangepast. Dit gaat bijvoorbeeld om kip, wilde haas of een vegetarisch voorgerecht met bietentartaar of een romige paprikasoep. De hoofdgerechten beloven helemaal een zonnig Caribisch feest- en smaakfestijn te worden. Hier heb je de keuze uit verschillende heerlijke Caribische gerechten, zoals een rijstsmoorgerecht met diverse soorten vlees of exotische groentes. Als afsluiter kun je genieten van een Caribisch nagerecht, zoals de specialiteit van het huis, een echte Dominicaanse hangop met vanille en warme nectarine. Heb je dus zin in de zon? Kom naar Caribisch restaurant Pura Vida in Deventer.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10