Restaurant Villa Ruimzicht

Dinerbon Doetinchem Restaurant Villa Ruimzicht
Adres
Ruimzichtlaan 150
7001CV Doetinchem
Telefoon
0314 320680

Aan de Ruimzichtlaan in Doetinchem staat Hotel Villa Ruimzicht. Bij Ruimzicht kunt u slapen, uw feest vieren, maar nu ook heerlijk eten met uw dinerbon! Het chique ingerichte hotel opent namelijk graag haar duren voor u en uw gezelschap. Kom gezellig langs met uw kinderen, ouders, broers en zussen, vrienden of wie u maar wilt!  Het team van Hotel Villa Ruimzicht staat elk moment voor u klaar. Zij helpen u graag met al vragen en wensen en zullen er ook zeker alles aan doen om er samen met u een onvergetelijk bezoek van te maken. U wilt er toch ook een heerlijke dag of avond van maken?

In de keuken worden heerlijke gerechten bereid door goede koks. Zij maken op basis van het aanbod van de lokale leveranciers en van het seizoen de verrukkelijkste gerechten voor de lunch, het diner of een borrel. U kunt dus zeker goede kwaliteit gerechten verwachten voor uw dinercheque! U kunt zich helemaal verrassen door de wereldkeuken van Hotel Villa Ruimzicht! Er staat per categorie een ruime keuze menukaart voor u klaar. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de lunch heerlijke broodjes, croques, soepen en warme gerechten krijgen. Voor het diner kunt u soepen, salades, koude en warme voorgerechten verwachten. Er is onder andere vis, kip, rund, gegrilde groenten, tomaten soep, croques monsieur, Achterhoeks burger en nog veel meer heerlijke gerechten verwachten!

Als u van lekker eten en veel gezelligheid houdt, dan gaat u zeker met uw dinercheque of dinerbon naar Hotel Villa Ruimzicht!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10