Restaurant Tante Ans

Dinerbon Ansen Restaurant Tante Ans
Adres
Kerkdijk 2
7964 KB Ansen
Telefoon
0522 471280
Dinerbon Ansen Restaurant Tante Ans
Dinerbon Ansen Restaurant Tante Ans

Wat is er nu lekkerder dan na een sportieve wandeling in het bos of een prachtige fietstocht ontspannen te genieten van een heerlijke maaltijd, hapje of drankje? Dat kan bij restaurant De Huiskamer in Drenthe. Het restaurant is prachtig gelegen nabij Nationaal Park Dwingelderveld en beschikt over een groot terras waar u zomers uitkijkt over de bosrijke omgeving. In de winter is het binnen ook heerlijk toeven bij de warme openhaard. Een fijne bestemming voor uw Dinerbon!

Oprichters Anja en Pedro Klooster zijn sinds 2000 de trotse eigenaren van De Huiskamer. Zij hebben het pand in Ansen volledig verbouwd tot een sfeervol restaurant. Om het pand heen hebben ze een kruidentuin aangelegd, diverse fruitbomen geplant en een dierenverblijf gebouwd. De keukenbrigade weet de gasten een fantastische culinaire ervaring te bieden. Zij werken zoveel mogelijk met verse en streekproducten. Ruil uw Dinercheque in voor een heerlijke Lakenvelder biefstuk van rundvlees van de lokale boer uit Ansen of hert dat het gehele jaar door lokale jagers wordt geleverd. Houdt u wel van een verrassing? Ga dan voor het drie-, vier-, of vijfgangen verrassingsmenu waarbij u kunt kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Overdag bent u ook van harte welkom om te genieten van een kop koffie met wat lekkers of verrukkelijke lunch.

Laat u in de watten leggen door de vriendelijke bediening van De Huiskamer. Geniet van de gemoedelijke sfeer en smaakvolle gerechten die de koks in de open keuken met liefde voor u bereiden. Een feestje voor op het bord en lust voor het oog. Komt u snel langs met uw Dinercheque of Dinerbon?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10