Restaurant De Hildenberg

Dinerbon Appelscha Restaurant De Hildenberg
Adres
Gruun 5
8426 NA Appelscha
Telefoon
0516427682

Bij het Drents-Friese Wold ligt Buitenplaats Hildenberg. Een prachtig park in de natuur, met accommodaties waar u heerlijk kunt overnachten. In het park zijn zeer luxe faciliteiten aanwezig. Zo is er voor de golfliefhebbers bijvoorbeeld een prachtige golfbaan aanwezig. Kinderen kunnen hun lol op in het indoor-speelparadijs of in de indoor-speeltuin. Maar u kunt ook een fiets huren om de prachtige omgeving te verkennen. En natuurlijk is er ook horeca aanwezig. En vanzelfsprekend kunt u bij de horeca betalen met uw dinerbon.

In de Hildenberg hoeft u zich dus geen moment te vervelen. En als u na een van de activiteiten lekker wilt genieten van een heerlijke maaltijd dan kunt u met uw dinercheque naar het Grandcafé de Hildenberg gaan. In deze eetgelegenheid geniet u in alle rust, in de natuur gelegen, van een van de heerlijke gerechten die hier geserveerd worden. Zo kun je beginnen met een soepje, of een salade. Vervolgens is er de keuze uit vele verrukkelijke hoofdgerechten. Zowel voor de vleesliefhebbers, de visliefhebbers, als de vegetariërs staan hier perfecte gerechten op de menukaart. Heeft u daarna nog saldo over op uw dinerbon, of is uw honger nog niet gestild? Dan heeft het grand café nog een ruim aanbod aan heerlijke desserts.

Kortom, wilt u eens lekker vertoeven op een prachtige locatie in de provincie, waar u en uw kinderen u geen moment hoeven te vervelen? En wilt u tegelijkertijd graag eens gebruik maken van uw cadeau gekregen dinercheque? Dan zijn Buitenplaats Hildenberg en Grandcafé Hildenberg de ideale locatie om naar toe te gaan!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10