Bakkerij Riedstra Assen

Dinerbon Assen Bakkerij Riedstra Assen
Adres
Vaart ZZ 5
940GE Assen
Telefoon
0592 331785
Dinerbon Assen Bakkerij Riedstra Assen
Dinerbon Assen Bakkerij Riedstra Assen

Bij Bakkerij Riedstra kunt u langskomen voor het lekkerste vers gebakken brood en ruim assortiment aan gebak. Wij zijn al sinds jaar en dag een begrip in Veendam en omstreken en sinds kort zijn wij ook gevestigd in Assen. Ons brood en gebak wordt gemaakt door mensen die met passie en liefde voor het vak te werk gaan. Kom snel langs met uw dinerbon of dinercheque.

Dagelijks wordt het brood en gebak vers gebakken door onze bakkers. Ook de typische Groningse koek en hardbroden mogen niet ontbreken. Met onze nieuwe vestiging in een prachtig historisch hoekpand kunnen wij nu ook de Assenaren gelukkig maken met onze producten. Naast de vele broodsoorten bieden wij ook specialiteiten als hardbrood en suikerbrood aan..  In ons banket assortiment heeft u de keuze uit heerlijk traditioneel Hollandse lekkernijen. Een echte specialiteit van het huis zijn onze eierkoeken, heerlijk zacht en vol van smaak. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om uw eigen gebak of taart samen te stellen. Daarbij werken wij uitsluitend met roomboter van hoge kwaliteit en scharreleieren.

Genoeg redenen om snel een bezoekje te brengen aan Bakkerij Riedstra waar u voor al uw brood, gebak, banket en regionale specialiteiten terecht kunt. Kom snel langs met uw dinercheque of dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10