Bodega Manolitos

Adres
Markt 15
9401GT Assen
Telefoon
0592 331011
Dinerbon Assen Bodega Manolitos
Dinerbon Assen Bodega Manolitos

Bent u op zoek naar een leuke locatie in Assen waar u met uw dinerbon heerlijke Spaanse tapas kunt gaan eten? Dit is nu mogelijk bij Bodega Manolitos, de gezelligste tapasbar van Assen, die zich bevindt aan op de mooie Markt naast de Kop van de Vaart. Deze plek wordt gezien als een van de mooiste plaatsen in Assen. Bij Bodega Manolitos komt de Mediterrane warmte samen met de lokale Assense sfeer. Dit maakt dat u met een heerlijk ontspannen gevoel kunt genieten van heerlijke tapas. De centrale ligging van Bodega Manolitos maakt het bovendien de perfecte plek om neer te strijken na een dag cultuur snuiven of winkelen in het mooie Assen. U bent bij Bodega Manolitos van harte welkom om te komen eten met kleine of grote gezelschappen en uw dinercheque is daarbij ook van harte welkom.

Op het menu van Bodega Manolitos staan vele heerlijke verse tapas. Er wordt in de keuken altijd gewerkt met verse en authentieke producten. Deze worden bereid in een open keuken, waardoor u zelf een kijkje kunt nemen hoe uw diner wordt bereid! Geen van de tapas komen uit de frituur, wat tapas eten bij Bodega Manolitos een gezonde optie maakt! Er zijn verschillende koude en warme hapjes te bestellen met vlees, vis of vegetarische ingrediënten. Dit alles met uw dinerbon!

Kom zelf de mogelijkheden en de verschillende smaken bij Bodega Manolitos ontdekken en breng een bezoek aan deze gezellig tapasbar in het hart van Assen. U kunt bij Bodega Manolitos altijd betalen met uw dinercheque, dus vergeet niet om deze mee te nemen bij uw bezoek aan de tapasbar!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10