De Hertenkamp

Dinerbon Assen De Hertenkamp
Adres
Hertenkamp 10
9401 HL Assen
Telefoon
0592 - 317155
Dinerbon Assen De Hertenkamp
Dinerbon Assen De Hertenkamp
Dinerbon Assen De Hertenkamp

Restaurant De Hertenkamp is gelegen aan de rand van het centrum van Assen, op steenworp afstand van de 19e-eeuwse Drentse paleizen, het Asserbos en het natuurlijk het hertenkamp. Geniet van de natuur, de rust en een heerlijke maaltijd! Ze staan bekend om de kwalitatief hoogstaande gerechten en schappelijke prijzen. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Reserveren is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Restaurant De Hertenkamp is woensdag tot en met zondag geopend tot 21:30. U kunt er onder andere terecht voor een heerlijke lunch. Dan kunt u de Dinercheque bijvoorbeeld besteden aan een rustiek belegd broodje met zalm en citroenmousse of oude kaas en balsamicostroop. De specialiteit van De Hertenkamp is de ‘Huysspecialiteit’ met diverse vlees-, worst- en kaassoorten, brood, olijven, augurk en zilveruitjes & een soepje van het moment. In de avond kunt u onder andere het Huysmenu bestellen, geïnspireerd op het Franse ‘table d'hôte’. Dan krijgt u een feestelijk driegangenmenu met een quiche van gerookte paling, gebakken mosselen met romige gorgonzolasaus en courgettespaghetti en een duo van parfait. Een mooi glas Franse wijn maakt uw avondje uit compleet! Dit menu kunt u ook met uw Dinerbon bestellen.

De keuken van De Hertenkamp is Nederlands-Frans georiënteerd. Er wordt gewerkt met herkenbare ingrediënten, welke op een bijzondere wijze worden gecombineerd en gepresenteerd. Ze houden ook graag rekening met vegetariërs of gasten met bepaalde allergieën en dieetwensen. Zo wordt iedere gast in de watten gelegd. Het team van De Hertenkamp hoop u en uw Dinercheque spoedig te mogen ontvangen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews