De Poort van Assen

Dinerbon Assen De Poort van Assen
Adres
Weierspoort 27
9401 DX Assen
Telefoon
0592 - 331309
Dinerbon Assen De Poort van Assen
Dinerbon Assen De Poort van Assen

 

Kom eens gezellig langs bij restaurant De Poort van Assen aan de rand van het centrum van Assen. Gastheer en gastvrouw Reiner en Marja Berends heten u van harte welkom en hopen u te verrassen met heerlijke culinaire gerechten. Uw Diner Cadeau Dinerbon kunt u hier heel goed besteden!

 

Het restaurant ligt pal naast theater De Nieuwe Kolk. Daarom is De Poort van Assen het perfecte begin van uw avondje uit naar zowel het theater als de bioscoop. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook reserveren voor een speciaal theatermenu. Voor een scherpe prijs bezorgen wij u een heerlijk culinair begin van uw avond en zorgen wij dat u op tijd aanwezig bent voor de voorstelling!

 

Naast het theatermenu bieden wij ook andere speciale menu’s zoals het verrassingsmenu en het proeverij menu. Het proeverij menu bestaat uit drie gangen met vier kleine gerechtjes per gang. In de zomer bieden wij ook een heerlijk zomermenu. Wij werken altijd met seizoensproducten die dagvers worden geleverd door de beste leveranciers. Zo garanderen wij de beste kwaliteit van al onze gerechten.

 

Kijkt u ook eens op onze site voor onze uitgebreide menukaart en de vele opties die wij bieden. Zowel voor de vlees- of visliefhebber of de vegetariër zult u bij ons genoeg te kiezen vinden. U vindt op onze site ook foto’s van ons sfeervolle en eigentijdse restaurant. Echter zult u ons restaurant pas echt in haar volle glorie ervaren bij een bezoek. Dat bezoek wordt nog leuker wanneer u met uw Dinercheque afrekent! Wij zien u snel!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10