Eetcafe by J en J (Let op: vooraf reserveren met cadeaukaart verplicht)

Dinerbon Assen Eetcafe by J en J (Let op: vooraf reserveren met cadeaukaart verplicht)
Adres
Groningerstraat 57
9401BJ Assen
Telefoon
0592 86 35 56
Dinerbon Assen Eetcafe by J en J (Let op: vooraf reserveren met cadeaukaart verplicht)
Dinerbon Assen Eetcafe by J en J (Let op: vooraf reserveren met cadeaukaart verplicht)

Let op: Met cadeaukaart vooraf reserveren verplicht.

Eetcafé Bij J en J is dé plek in Assen om de dag af te sluiten na een dagje weg of juiste na het werken. Zowel buurtbewoners als gasten van buitenaf zijn van harte welkom om te komen genieten van een heerlijk diner. Bovendien kunt u er ook met uw Dinerbon terecht. Een ding is zeker: bij Eetcafé Bij J en J krijgt u meer dan voldoende eten tegen een gunstige prijs. Doen dus! Ze zijn geopend van donderdag tot en met zondag tot 22:30. Bel gerust even om te reserveren en neem uw Dinercheque mee. Het team van J en J hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

Bij Eetcafé Bij J en J kunt u uitgebreid genieten van een heerlijke maaltijd, een goed glas wijn en verschillende bieren. En dit alles voor een goede prijs! De menukaart biedt een uitgebreide keus uit soepen, voorgerechten, vleesgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten en kindermenu’s. Bent u een echte vleesliefhebber? Ga dan voor de wienerschnitzel, de supermalse biefstuk, spareribs of het duo van rund met carpaccio, diamanthaas, stroop van balsamico en paddenstoelen. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse salade, gebakken aardappelen, vers gebakken friet en mayonaise. Uw Dinerbon is hier dus goed besteed!

Heeft u geen zin om te koken, maar wel zin in lekker eten? Dan kunt u de lekkernijen van Eetcafé J en J ook afhalen voor thuis. Deze krijgt u mee in een mooie meeneemdoos, zodat uw gerecht lekker warm blijft. Kom dus gauw eens langs bij Eetcafé J en J en neem uw Dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10