Happy Garden Baggelhuizen

Dinerbon Assen Happy Garden Baggelhuizen
Adres
Het Sticht 36-38
9405NP Assen
Telefoon
0592 356490
Dinerbon Assen Happy Garden Baggelhuizen
Dinerbon Assen Happy Garden Baggelhuizen

Aan Het Sticht in Assen staat het leuke restaurant Happy Garden Baggelhuizen. Het Chinees-Indisch restaurant is zeer gastvrij, iedereen is er welkom en ook zeker uw dinerbon! Het restaurant heeft een leuke inrichting met verschillende kleuren. Zo is er gewerkt met rood, geel, oranje en zwart. Ook staan er prachtige bloemen en planten in het restaurant. Het restaurant heeft ook een leuk terrasje waar u met mooi weer kunt zitten en genieten van alles om uw heen en natuurlijk uw gerecht! Het restaurant is geschikt voor jong en oud. U kunt dus jong en oud ook kennis laten maken met de bijzondere keuken van restaurant Happy Garden Baggelhuizen. Zowel kleine groepen als grote groepen zijn van harte welkom!

Restaurant Happy Garden Baggelhuizen biedt u meer dan een ander Aziatisch restaurant. Zo komt in de keuken het grote culinaire centra van Azië voor, namelijk: Maleis, Thais, Indisch en Chinees. Met uw dinercheque kunt u van deze verschillende culinaire gerechten heerlijk genieten. De Aziatische keuken is uitgebreid, veelzijdig en staat ook zeker bekend om te werken met zo vers mogelijke ingrediënten. Door de gerechten vers te bereiden komt de smaak goed naar voren, en hierdoor worden de gerechten van hoge kwaliteit. Er zijn heel veel gerechten met allen een andere smaak. Ook zijn er smaken die goed passen bij de Nederlandse smaken die misschien niet zo bekend zijn.

Op maandag is het restaurant gesloten, maar van dinsdag t/m zondag geopend. De openingstijden kunnen verschillen tussen 15:00 uur en 21:00 uur. Gaat u ook snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon voor een geweldige avond?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10