Happy Garden Kloosterveen

Dinerbon Assen Happy Garden Kloosterveen
Adres
Rondgang 10
9408MH Assen
Telefoon
0592 461068
Dinerbon Assen Happy Garden Kloosterveen

Bij Happy Garden Kloosterveen kunt u nu ook terecht met uw dinercheque! Het leuke restaurant is gevestigd aan de Rondgang in Assen. Het is een bijzonder en mooi ingericht restaurant. Er is gewerkt met een modern interieur en er zijn prachtige muurschilderingen te zien. Hier en daar staan er planten en op elke tafel is er een prachtige bloem neergezet. De vazen waarin de planten staan zijn sierlijk en mooi om te zien. Er zijn veel tinten van de Chinees-Indische cultuur terug te zien in het restaurant. Happy Garden Kloosterveen wilt u meer bieden dan een ander Aziatisch restaurant!

De keuken serveert verschillende gerechten uit de centra van Azië. Onder deze centra vallen: Chinees, Indisch, Thais en Maleis. De Aziatische keukens staan bekend om de veelzijdigheid, de uitgebreide kaart en het zoveel mogelijk werken met verse producten. U zult dit dus ook zeker terug zien op de menukaart. Door het werken met verse producten krijgt u gerechten van een hoge kwaliteit voor uw dinerbon! Happy Garden Kloosterveen werkt met smaken die goed bij de Nederlandse smaak passen, maar in Nederland misschien nog niet zo bekend zijn. Zij bieden u dus authentieke Aziatische gerechten aan die misschien nog onbekend zijn, maar zeker heerlijk smaken!

Happy Garden Kloosterveen is zeven dagen per week geopend en ook alle feestdagen! De openingstijden kunnen dagelijks verschillen tussen 12:00 uur en 21:00 uur. Kom zeker eens langs met uw dinercheque of dinerbon om deze bijzondere Aziatische gerechten te proeven!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10