Hotel De Bonte Wever

Dinerbon Assen Hotel De Bonte Wever
Adres
Stadsbroek 17
9405 BK Assen
Telefoon
0592 - 356000
Dinerbon Assen Hotel De Bonte Wever
Dinerbon Assen Hotel De Bonte Wever
Dinerbon Assen Hotel De Bonte Wever

Wegens verbouwing is op dit moment alleen het buffetrestaurant toegankelijk.

U kunt bij De Bonte Wever altijd terecht. In het zwem- en saunaparadijs is het altijd wel een plekje te vinden. Naast zwemmen is er ook een geweldige plek voor de kinderen namelijk de Kidsjungle. Hier kunnen ze zich uitleven tot ze er bij neervallen. Na al deze activiteiten is het niet raar dat u een beetje honger heeft. Gelukkig kunt u dan aanschuiven bij Steakhouse De Piri Piri. Ook als u de Dinerbon van DinerCadeau.

Bij het steakhouse staat de Piri Piri centraal, u kunt er zelfs voor kiezen om onbeperkt piri piri te eten. Maar ook als u minder grote fan bent van gegrilde kip is er voor u een lekkere maaltijd, u mag altijd à la carte bestellen of u kiest voor het buffet. Er wordt niet alleen in het zwem- en saunaparadijs aan de kinderen gedacht, ook bij De Piri Piri wordt er met die kleine rakkers rekening gehouden. Kinderen eten namelijk gratis mee. Heerlijk goedkoop, vooral met een Dinerbon.

U kunt bij De Bonte Wever ook bijzondere arrangementen regelen. Zo is er het Zwem- en Eetfestijn. U mag een hele dag zwemmen en sauneren en daarna heerlijk eten in het restaurant of langskomen bij het buffet. Ook kunt u voor een hotel arrangement kiezen, waar u met het all-inclusive pakket echt verwend wordt. Maar u kunt ook kiezen voor het spannende MoordDiner. Tijdens dit spannende diner gaat u samen met Hoofdinspecteur René van Brugge het moord mysterie ontrafelen.

Kom dus snel langs bij De Bonte Wever en vergeet uw Dinercheque niet.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan