Klein Paramaribo

Dinerbon Assen Klein Paramaribo
Adres
Rolderstraat 17
9401AM Assen
Telefoon
0592 330709
Dinerbon Assen Klein Paramaribo
Dinerbon Assen Klein Paramaribo

Jaren lang waren er in Assen geen Surinaamse restaurants te bekennen. Dat was zeer spijtig, omdat de Surinaamse keuken en kooktradities bekend staan on de gezelligheid, gastvrijheid en de heerlijke geuren. Aniel Gajadhar en Rishma Janki zijn om deze reden restaurant Klein Paramaribo begonnen, een sfeervol restaurant waar de Surinaamse keuken op de karakteristieke warme en hartelijke manier wordt gepresenteerd. Bij restaurant Klein Paramaribo bent u met uw dinerbon van harte welkom om kennis te komen maken met het culinaire erfgoed van Suriname.

Zowel voor de liefhebber van pittig eten als voor de zoetekauw biedt de Surinaamse keuken veel mogelijkheden. Bij restaurant Kleine Paramaribo kunt u bij uw bezoek met uw dinercheque dan ook zeer uiteenlopende gerechten verwachten! Bestel met uw dinerbon bijvoorbeeld een Roti Bakkeljauw met kousenband en aardappelen in een massalasaus. Ook kunt u genieten van de populaire Saouto Soep. Dit is een kruidige bouillon geserveerd met tauge, mihoen, aardappel, uitjes en soep. Andere gerechten die u bij Klein Paramaribo kunt bestellen zijn de Pinda bravoe, een gebonden creoolse soep op basis van een pindapasta geserveerd met witte rijst en kip of de gamba’s bereid in massala of tomatensaus.

Wilt u de echte Surinaamse keuken gaan ontdekken in de hoofdstad van Drenthe? Wees dan welkom met uw dinercheque in het gezellige restaurant Klein Paramaribo aan de Rolderstraat 17 in Assen! Het team van Klein Paramaribo hoopt u spoedig welkom te mogen heten in het gemoedelijke restaurant om u kennis te laten maken met de heerlijke smaken en geuren uit Zuid-Amerika!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10