Snack & Steak Huus

Dinerbon Assen Snack & Steak Huus
Adres
Meester P.J. Troelstralaan 195
9402 BG Assen
Telefoon
0592 863886
Dinerbon Assen Snack & Steak Huus
Dinerbon Assen Snack & Steak Huus

Heb je zin in heerlijke snacks of wil je liever uitgebreider een hapje eten? In beide gevallen zit je goed bij het Snack & Steak Huus aan de Meester P.J. Troelstralaan 195, aan de rand van het centrum van Assen. Deze eetgelegenheid bevindt zich in een rij winkels onder een appartementencomplex, dat over ruime eigen parkeergelegenheid beschikt, zodat je er gemakkelijk gratis je auto kwijt kunt. Er is ook een bushalte vlakbij, zodat je dit etablissement ook gemakkelijk met het openbaar vervoer kunt bereiken. Het Snack & Steak Huus is veel meer dan een doorsnee snackbar. De eetgelegenheid is namelijk voorzien van een inrichting met houten meubilair, waardoor een gezellige, warme ambiance ontstaat. Het Snack & Steak Huus is van dinsdag tot en met vrijdag van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds geopend, terwijl je er op zaterdag en zondag van 3 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht kunt. Elke maandag is deze eetgelegenheid gesloten.

We stipten net al aan dat het Snack & Steak Huus meer is dan alleen maar een snackbar. Maar als je toch gewoon even snel wilt snacken, dan ben je er ook meer dan welkom in dit etablissement, want men biedt er een breed scala aan gefrituurde lekkernijen aan. Wie daarentegen over meer tijd beschikt en van een uitgebreide maaltijd wil genieten, kan voor de lunch of het diner kiezen uit talrijke overheerlijke gerechten die het Snack & Steak Huus dan smaakvol aan je serveert. Zo is het onder meer mogelijk om tijdens de lunch te smullen van belegde broodjes, uitsmijters, soep en salades. De uitgebreidere gerechten worden er echter pas vanaf 5 uur ‘s middags bereid. Dan kun je onder meer kiezen uit verschillende keuzemenu’s in uiteenlopende prijsklassen. Ongeacht je keuze kun je er altijd op rekenen dat je ruim bemeten porties krijgt voorgeschoteld, zodat je gegarandeerd niet met een hongerig gevoel deze eetgelegenheid verlaat.

Een prettige bijkomstigheid van het Snack & Steak Huus is dat dit bedrijf officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, waardoor je er alles wat je er eet en drinkt zonder problemen mee kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10