Yankee Doodle Assen

Adres
Borgstee 9
9403TS Assen
Telefoon
0512 544865
Dinerbon Assen Yankee Doodle Assen
Dinerbon Assen Yankee Doodle Assen
Dinerbon Assen Yankee Doodle Assen

Het American diner buffet Yankee Doodle aan de Borgstee 9 in Assen is al tientallen jaren een begrip in de regio. Het Amerikaanse themarestaurant is bij haar gasten vooral zo geliefd omdat het een eetgelegenheid voor de hele familie is. Bezoek je Yankee Doodle op vrijdag, zaterdag of zondag, dan kunnen je kinderen zich in de KidsClub van het restaurant vermaken met knutselen, spelletjes en schminken. Het is sowieso een aanrader om dit themarestaurant op vrijdag te bezoeken, want dan is het ‘low price day’, wat concreet betekent dat je extra veel waar voor het saldo van je dinerbon of dinercheque krijgt. Yankee Doodle is van woensdag tot en met vrijdag vanaf 5 uur ‘s middags geopend, op zaterdag vanaf half 5 ‘s middags en op zondag vanaf 4 uur ‘s middags. Tijdens schoolvakanties in de noordelijke provincies kun je ook op maandag en dinsdag bij dit restaurant terecht. Op die twee dagen gaan de deuren dan om 5 uur ‘s middags open. Parkeren is bij deze eetgelegenheid overigens geen enkel probleem, want daarvoor staat een groot plein tot je beschikking.

Yankee Doodle hanteert het all you can eat concept. Dit betekent dat je voor een vaste prijs per persoon gedurende twee-en-half uur je bord onbeperkt mag vullen met alle verschillende beschikbare gerechten. In traditioneel Amerikaanse stijl betekent dat dus dat je onder meer kunt kiezen uit pizza’s, burrito’s, taco’s, nacho’s, diverse soorten fingerfood , hot dogs en wraps. Wil je graag smikkelen van een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht dat eerst op de grill moet garen, dan neemt een van de professionele koks van Yankee Doodle die taak graag van je over en wordt het eindresultaat gewoon bij je aan tafel geserveerd als het klaar is. Dit stukje extra service zorgt ervoor dat jij ondertussen op je gemak een keuze kunt maken uit de bijgerechten en drankjes die respectievelijk bij het buffet en de bar tot je beschikking staan.

Loopt de gezellige middag of avond in funrestaurant Yankee Doodle op z’n einde en wordt het tijd om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor zonder problemen het saldo van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10