Chinees Restaurant Ni Hao

Dinerbon Beilen Chinees Restaurant Ni Hao
Adres
Markt 6
9411 KP Beilen
Telefoon
0593 370366
Dinerbon Beilen Chinees Restaurant Ni Hao
Dinerbon Beilen Chinees Restaurant Ni Hao

Bij Chinees Restaurant Ni Hao in Beilen bent u aan het juiste adres voor de lekkerste specialiteiten van diverse Chinese keukens. Bij ons beleeft u meerdere keukens onder een dak. In een traditionele en gezellige sfeer bent u hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

De Chinese is keuken is zeer divers. Elke regio of streek heeft weer een eigen keuken met eigen specialiteiten. Daarom is ons menu zo bijzonder. Bij ons kunt u terecht voor het lekkerste van meerdere Chinese keukens die met passie door onze koks bereid worden. Verwacht bij ons zeker de bij u bekende bami, nasi, tjap tjoy en babi pangang. Maar laat u ook verrassen door de meer onbekende authentieke gerechten en onze vegetarische gerechten. Al onze gerechten worden bereid met verse groenten, vlees en kip. Om u zoveel mogelijk mee te geven van de verschillende Chinese keukens hebben wij ook wisselende maand menu’s waarin wij voor u een aantal bekende en onbekende gerechten selecteren.

Heeft u ook alweer trek in een avond Chinees eten? Kom dan met uw dinerbon of dinercheque langs bij Ni Hao in Beilen. Hier kunt de traditionele gerechten krijgen en genieten van een warme Oosterse sfeer. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10