Restaurant Hotel Bieze

Dinerbon Borger Restaurant Hotel Bieze
Adres
Hoofdstraat 21
9531 AA Borger
Telefoon
0599-745200
Dinerbon Borger Restaurant Hotel Bieze
Dinerbon Borger Restaurant Hotel Bieze
Dinerbon Borger Restaurant Hotel Bieze

Restaurant Hotel Bieze is geschikt voor iedereen die even helemaal wilt ontspannen. Ook als u nog een Dinerbon heeft! Gelegen aan de Hoofdweg in het landelijke Borger, is dit restaurant de ultieme uitvalsbasis voor een dagje wandelen of fietsen in het prachtige Drenthe. Maak dus snel een reservering op de website of loop binnen.

Restaurant Hotel Bieze is helemaal in een nieuw jasje gestoken na een grote brand en opnieuw geopend in 2015. In het nieuwe interieur vind u veel natuurlijke kleuren en materialen terug, waardoor het restaurant een landelijke sfeer krijgt. U zal dagelijks worden ontvangen met echte Drentse gastvrijheid. Met uw Dinerbon kunt u er terecht voor lunch, borrel en diner. De lunchkaart bestaat uit heerlijke gerechten die u kunt verwachten in een Hollands restaurant. Zo hebben ze broodjes, uitsmijters en natuurlijk kroketten! Voor de lichte trek kunt u ook een frisse salade bestellen. Wilt u liever in de avond langs komen met uw Dinercheque? Geen probleem. De dinerkaart biedt voor ieder wat wils. Onder de voorgerechten vindt u een aantal meer exotische gerechtjes, zoals tom kha kai en couscous. De hoofdgerechten draaien voornamelijk om vlees en vis, maar er zijn ook een aantal vegetarische gerechten te vinden.

Overigens staan er ook wat kindergerechten op de kaart, wat Restaurant Hotel Bieze de ideale plek maakt voor een dagje uit met de kinderen. Ook als het ene kind pannenkoeken wil en het andere kind pizza. Kom dus snel dineren met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10